hej!!!!!!!!!tak kok.o,chodzimy "przepisowo";-),w necie kilkanaście razy oglądalismy filmiki z instrukcja obsługi,jak chodzic.....tak,dokładnie ,ja jestem pod wrazeniem tego chodzenia z kijakim!!Adam chyba jeszcze bardziej!!wczoraj 1,5 godziny chodzilismy!!!wiec super!!!!Dziś ja nie ide,bo za niedługo moja kumpela na kawke przyjdzie,Adam sam pojdzie.zuzanko,pytałas o plany na weekend majowy...my miec bedziemy wolne 5 dni...Adas we wtorek jedzie do rodziców,z bratem beda kłaśc tam kafle w kuchni i panele w całym mieszkaniu,ja zostaje w domku.I wiecie co mam w planach...????wyciągnąć mój mega leżak,leżac na słońcu(ma ponoc byc 30 stoopni!!),czytac książki,ospoczywac,leniuchowac,a wieczorkami chodzic na kijki!!ja mam taki plan!!i nie ukrywam,ze takie lenistwo mi się przyda,bo padam!!!Caterina,ja bym tez skonsultowała ta prolaktynę z innym dr.!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja miałam podywszona o troszkę...norma była chyba do 23,a ja miałam cos koło 30 i dbez gadania przepisał mi Bromka!!!!!którego do tej pory biore,bo prolaktyne mam podwyższoną...no jak bromka biore to jest w normie!!!Wiec dziewne,to troszke,ze nie przepisali ci bromka..Szyszunia 150 złoty za wizyte to nie jest tragicznie,no nie??!!teraz to taki "standard"wydaje mi się...moja ginka we warszawie tez 150 złoty bierze,androlog,do którego jezdzimy,tez bierze po 150 złoty za wizyte..