reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kochane dziekuje Wam, to takie miłe.
Zamiast płakać powiedziałam "ale bydlak wielki" :-D:-D:-D
Zmieniam lekarza bo po pierwsze ten z przychodni ma wg mnie stary sprzęt, nawet głośników nie było żeby coś usłyszeć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, usg nie dal mi tylko do koperty schował, eM siedział na korytarzu, godzinna obsuwa, wszystko prócz lekarza jakoś na nie...

reklama
cześć laseczki

ja siłownię uwielbiam a do kijków niestety się nie przekonałam :sorry:
caterina ja bym na Twoim miejscu się wybrała z tym prl i nie ufała ,że jak owu jest to nie brać ,Ani@k brała i zaszła zobacz jak zbiła prl :tak:

a ja też PIT dopiero będę składać , ja wysyłam pocztą za potwierdzeniem ;-)i mam w nosie stanie i czekanie w US w tamtym roku też wysyłałam więc luzik ;-)

szyszka no wielkolud ,cholerka :-):-)

kochane a jakie plany macie na ten długi weekend majowy ??

pisać pisać :tak: my teraz na działeczkę jedziemy na weekend a 1 lecimy do Torunia na 2 dni :tak::-):-)

caterina
no widzisz a ja przez dwa lata zbijam prl a owu będę sprawdzać dopiero teraz
ot tak od tylu bo po co mi ułatwiać prawda!?!

no my jutro jedziemy nad zalew siemianówka do niedzieli ze znajomymi tj na podlasiu
tam mam też znajomych więc będzie fajnie
oby nie padało

a na majówke to do nas przyjeżdża moja mamusia
1-5 maj więc będzie zwiedzanie wawy

babeczki!
byłam u tej endo-ginki!
cudowna kobieta
pro rodzinna chyba to jest to!
zbadała, wypytała, usg, na krześle. . . obejrzała wszystkie wyniki
no wsio
wytłumaczyla
byłam tam 45 min
skasowala mnie tylko 100 zł
w prawym jajniku mam dwa pechole jedno jajo 17 mm chyba już pękniete -trudno jej powiedzieć bo nie widziała go wcześniej i drugie 20mm :-D
clo działa! i my też mamy działac !
czekamy na ciążę! a jak nie to mam zrobić różne badania i znów przyjść najlepiej z tymi badaniami ze szpitala bo tam zrobią komplet.
boże cudna kobieta!złota
nareszcie!

no też się cieszę :-D
w końcu!
tylko mam coś na szyjce :-\
ale już się tym zajęła
nie jest to nadżerka na szczęście ale może być powodem plamien przed @ plus krwawien po . . .
ach dużo by opowiadać ale znalazłam ginekologa !
szkoda że tylko prywatnie

hej!!!!!!!!!tak kok.o,chodzimy "przepisowo";-),w necie kilkanaście razy oglądalismy filmiki z instrukcja obsługi,jak chodzic.....tak,dokładnie ,ja jestem pod wrazeniem tego chodzenia z kijakim!!Adam chyba jeszcze bardziej!!wczoraj 1,5 godziny chodzilismy!!!wiec super!!!!Dziś ja nie ide,bo za niedługo moja kumpela na kawke przyjdzie,Adam sam pojdzie.zuzanko,pytałas o plany na weekend majowy...my miec bedziemy wolne 5 dni...Adas we wtorek jedzie do rodziców,z bratem beda kłaśc tam kafle w kuchni i panele w całym mieszkaniu,ja zostaje w domku.I wiecie co mam w planach...????wyciągnąć mój mega leżak,leżac na słońcu(ma ponoc byc 30 stoopni!!),czytac książki,ospoczywac,leniuchowac,a wieczorkami chodzic na kijki!!ja mam taki plan!!i nie ukrywam,ze takie lenistwo mi się przyda,bo padam!!!Caterina,ja bym tez skonsultowała ta prolaktynę z innym dr.!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja miałam podywszona o troszkę...norma była chyba do 23,a ja miałam cos koło 30 i dbez gadania przepisał mi Bromka!!!!!którego do tej pory biore,bo prolaktyne mam podwyższoną...no jak bromka biore to jest w normie!!!Wiec dziewne,to troszke,ze nie przepisali ci bromka..Szyszunia 150 złoty za wizyte to nie jest tragicznie,no nie??!!teraz to taki "standard"wydaje mi się...moja ginka we warszawie tez 150 złoty bierze,androlog,do którego jezdzimy,tez bierze po 150 złoty za wizyte..

a caterina,a kontrolujesz co jakis czas ta prolaktyne???????????????????????co ile robisz wynik????????????Jutro moja siostra jedzie na usg...może zobaczy ,czy bedzie chłopiec,czy dziewczynka...?!:P)Bo ostatnio jak była,to dzidzia,nie dała podejrzeć:P)

Ostatnia edycja:
reklama
kasica
moja sis też nie może się dowiedzieć czy to ona czy on co nie chce pokazać a to już 35 tc!
raz był chłopcem a za drugim razem dziewczynką a teraz dwa razy nie było widać :’(
polecasz swojego gina!?ja Narazie znalazłam fajna babke ale wiesz jak to bywa ... bo ja też z wawy jestem :-D
dziś wzięła ode mnie 100 z usg
czy jak zajdziesz to też kazała ci brać Bromka?
ja przy jednej tabletce miałam ok a teraz przy 1/2 znów wysoką Prl :-\

możemy kiedyś z zuzą na piwo wyskoczyć :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry