reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

WItam Was porannie:-D

Pieknaszyszynka-gratulacje serduszka!!! Pieknie!

Anuszka-fajnie, ze znalazlas dobrego i konkretnego lekarza.Tak powinno byc, konkretny plan i dzialac, a nie bla bla.

Dzis o 6 rano spotkalo mnie cos dziwnego: wybudzil mnie silny skurcz w podbrzuszu, czulam go nawet w jelicie grubym:zawstydzona/y:
Myslalam sobie, ho ho @ sie zaraz ujawni, ale nic, sucho, wiec troche sie pomeczylam i zasnelam dalej. Rano w toalecie bylam pewna, to @.Ale nie! Dalej nic
Martwie sie tym, czy tam jakiegos torbiela albo cysty nie mialam, ktore pekly i dlatego ten bol. Dzis jest 23 dc, teraz kluja mnie jajniki. Ostatni cykl mial 21 dni, wiec prwadopodobnie i tak@ nadejdzie.
Bratowa mojej bratowej po pierwszej IUI zaszala w ciaze(z endometrioza najslabszego stopnia), w styczniu miala laparoskopie i HSG! Za pierwszym razem, po stymulacji klomifen, wykoanano to w klinice w Katowicach. Jestem w szoku, bo statystyka sie nie sprawdzila.
Kochane, jak bede w maju na Slasku, pojade z rodzicami bratowej na spotkanie z Ryszardem Bakiem. Sprobuje mojego eMka namowic na to. Dlaczego nie sprobowac?
Siostra bratowej rok temu, majac 24 lata, po roku nieudanych staranek, po drodze na weekend, wlasnie sie z nim spotkali. Chyba ich napelnil dobra energia, po wlasnie w ten weekend zmajstrowali bobasa, a wczesniej sie nie leczyli, mieli wykonane badanie, ze jest ok.
Zwal jak zwal, ale zaszkodzic nie zaszkodzi, choc ja raczej z tych sceptycznych.

Baby, gdzie jestescie?
Muma- kciuki, aby sie wszystko udalo i zero stresa

Buzka

reklama
hello:-)
Jestem i ja:tak: W prawdzie na minutkę, bo pochłaniam na stojąco dosłownie śniadanie i zaraz pędzimy z Młodym do Lidla:-) Rzucili taniutkie baleriny, to se kupie pare par..a co:-D będę miała do ganiania z Julkiem po parkach:-D a mój Książe tak się wycwanił teraz, że nie pobawi się sam za długo:no: zaraz zaczyna mnie "wołać", a jak nie przyjdę, to tak warczy, że szok:szok::szok: wczesniej piszczał, ale mu przeszło, teraz warczy!!! dosłownie!!! nie wiem jak go tego oduczyć...mam nadzieję, że mu przejdzie, bo przyznam, że już raz podniosłam na niego głos, żeby się uspokoił:sorry: ehhh dzieciaki...
Aleksis a kto tojest ten pan Rysiu:eek: nie kojarzę gościa:no: jakiś znachor? uzdrowiciel? wiesz...ja też z tych bardzo sceptycznych...ale warto spróbować, na pewno nie zaszkodzi:tak:

Ooo rany już warczy:szok: wpadnę póxniej!!!
pozdrowionka ze słonecznego Londynu:-)

heloł

ale ja dzisiaj.. nie wiem.. senna??? jakoś mi dziwnie jest..

Anuszka pod pretekstem wyjścia z domu nie przeszkadza mi nawet zaniesienie pita do placówki.. a ładnie było.. z drugiej strony nie pomyślałam nawet o e-deklaracji.. ja wolę jednak papier! ;-)
Super że zadowolona jesteś z babki :tak: może przysłuży się lekarzyna słusznej sprawie :tak:
Aleksis czy to sceptyczne, magiczne, realistyczne.. jak zwał tak zwał ja na dokładkę poślę kilka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a ten R. Bak to lekarz????
Muma Babcia pewnie już wróciła.. mam nadzieje że wszystko ok, że dajesz radę.. :sorry: buziaki i uściski posyłam :*****
Katiuszka, Aaronka, Kok.o, Gatto, Alex___ a co u waszych pociech??? no i rzecz jasna u Was..

Ostatnia edycja:
cześć kobity

Ani@k ja przed wczoraj miałam taki dzień senny ,że zasypiałam na stojąco a podobno ciśnienie jest niskie ;-)
Aleksis a to jakiś koleś Magik ?
anuszka no koniecznie blisko siebie mieszkamy aż szkoda się nie zobaczyć :-p

kasia .natka jak u Ciebie jak w pracy ?? jak Mała?? nie odzywa się koleżanka zapracowana mama :tak:śniłaś mi się dzisiaj :laugh2::-p

Muma właśnie jak u Ciebie sytuacja ogarnięta z dziadkami ?mam nadzieję,że jest ok?

ja mam lenia w tym tygodniu i nic mi się nie chce wstaje późno ogarniam co nie co i w nosie mam ,aż nie podobne to mnie :eek::szok::szok: gdzieś się zuza super czyścioch podział :rofl2:

hej!!!!!!!!!Aleksis,co to za człowiek??!1pisz tu szybko,raz,dwa!!!!!!!!!!!!!anuszka,co do Bromka,to ja cały czas go biore,1 tabletke na noc...moja ginka powiedziała,ze jak zajde w ciążę,to absolutnie mam go nie odstawiac!!!tylko brac do któregos tam tygodnia(nie pamietam do którego:sorry:)..anuszka,co do dr.to ja jestem zadowolona z mojej...poleciła mi ja znajoma z BB.była w prawie identycznej sutuacji jak ja...4 razy poroniła ciążę,a dzieki dr.jej leką i badania ma śliczną córkę!!!!Ja juz jezdze do niej prawie 2 lata,tez skierował mnie na bardzo,bardzo duzo badan,wyników,wszystki sa ok(oprócz podwyzszonej prolaktyny),przepisała mi wiatminy,leki..leki które mam barc jak tylko w ciąże zajde itd....teraz juz jakis czas nie byłam u niej.......teraz mój mąz jest wzięty pod "lupę"i on się leczy...miał słabe wyniki i bakterie w nasieniu:(:(:-(....ale z dr.jestem cały czas w kontakcie:P)...i jak zajdę w ciążę,to napewno bede jezdzić do niej na wizyty..:P)

Ostatnia edycja:
Heja Panie Drogie,

Podczytuje, podczytuję, ale doczytać nie mogę. Zaganiana ostatnio jestem. Ostatnio coś wiszę ciągle na telefonie. Chyba niedługo mi ucho odpadnie.

U nas ok. Wczoraj bylismy u pediatry i na kontroli w osrodku rehabilitacyjnym. Ćwiczymy ostro!! Ja chęniej niż Jagoda, ale mam nadzieję, że to się zmieni. Bo póki co sąsiedzi nas słyszą, bo Jagoda jak ma fazę to sie drze na całe gardło.

W weekend majowy zaczynam sezon rowerowy. Dziś rowery wróciły z serwisu.

Aaaa i musze się pochwalić. Uregulowałam Jagodę.. Czyli chodzi spać o tej samej porze codziennie. Kamień z serca bo potrafiła nas męczyć do 23:00, 00:00. A teraz siup i dziecko śpi:) a śpi całkiem niezle bo w tym tygodniu doszła do 7,5 godziny w nocy ciurkiem:)
Ewidentnie ma to po nas, bo my potrafiliśmy w soboty spać do 12:00 :)

Uciekam, ściskam mocno każdą z osobna
Dobrej nocy

Ostatnia edycja:
hej

Zuza no ja spałam prawie na stojąco.. chmurzyło się do południa, później wyszło słonko i prażyło a ja spałam..
Szyszka zachciewajki mówisz???? hehe zobaczysz co będzie się działo w 2 trymestrze ;-) ja to dopiero mam zachciewajki!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aaronka nie gadaj że Jagoda na swoim rowerku będzie z Wami zasuwać!!! ;-):-)

a ja dziś pójdę w ślady Zuzy - będę leniuchować cały dzień!!!!!!!!!!! :-)

miłego dnia Babeczki!!!

reklama
Ahoj kobitki:-)
Ani@k ty nasz Ranny Ptaszku:-p

Ja juz w robocie siedzę :tak:

yyyyyyyyyyy dziewczyny ale miałam dzisiaj sen: śniły mi sie bociany które były ogromne i mnie goniły :szok::errr:

Kasica
ja juz z tą prolaktyną to zgłupiałam ostatnio po Castagnusie miałam chyba coś ok 30 . Ale nikt na to nie zwraca uwagi:no:
I bądź tu mądry i pisz wiersze :confused2:

Aaronka Ale jak na rowery Z Jagodą :blink:

Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pozdrawiam ze słonecznego wschodu:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry