reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam Was,

Aaronka-hej Kochana!Ciesze, sie z Twoim smerfem wszystko dobrze.
Zabieracie Jagodke na przejazdzke?Tzn. w tym takim specjalnym wozeczku na 2 kolach?

W DE to jest b.popularne, ale na szose bym tym z dzieckiem nie wyjechala.Na trasie dla rowerow to tak, ale inaczej to jest niebiezpiecznie i niedopuszczone do ruchu.
Zawsze mi sie smiac chce z glupoty tych "ekologow" mam i tat, gdy jezdza z ich pociechami miedzy samochodami, wyziewajacymi spaliny, ktore potem ich dzieci "polykaja" bezposrednio, bo przeciez znajduja sie na wysokosci rury wydechowej. Ale fakt, oszczedzaja srodowisko, ale nie zdrowie swoich dzieci:wściekła/y:
W Holandii to maja wynalazki, takie super drewniane wozeczki, ktore montuje sie z przodu, i mama sobie smiga, i dzieci widza co sie dzieje, i mama widzi, co dzieci wyrabiaja.Fajne to jest, ale tam jest bardzo wiele tras dla rowerow, a rowerzysta to swieta krowa, inaczej niz w PL czy DE

Aha, odnosnie tego Rysia Misia Baka-tak, to taki energoterapeuta, bardzo znany i ceniony w PL. Wielu ludziom pomogl, i nie ma mowy o religii. Po prostu medycyna niekonwencjonalna, nie ma jakis narzuconych stawek, chcesz zaplaci, zaplac, nie masz, nie plac. Wiec dla mnie argumenty na tak, i skoro to rzut beretem wiec jade 13 maja na 7:00

Wczoraj przymierzalam sukienke(na komunie bratanka) i moje nowe szpilki, na niebotycznych obcasach plus bizuteria. Buty przepiekne i wygodne, a sukienka troche skromna, ale ja ozdobie bizuteria, plus fryzura wiec chyba bedzie ladnie.
Jak moj tata mowil:But z miasta, noga ze wsi.Ja tak niestety mam, moja stopa raczej mala, ale za to nie za waska:-)

Kochane, u mnie dalej @ ni widu, ni slychu. Czasem mnie jajniki zakluja, raz z lewej raz z prawej, dzis rano zlapala mnie bieg....ka (przegonilo mnie he he) Lapie mnie schiza, juz czytam na forach na temat "zagniezdzanie sie zarodka jakie objawy":-D
Pewnie sie i tak zdziwie, bo wkrotce zawita @ i pokrzyzuje mi plany wyjazdowe. Ale wtedy się napiję wina na dobre endometrium;-)

Ani@k- Ty juz jestes w 21 tygodniu. ufff, super, ze to juz tak daleko. I jak tam te fotki z USG 3 D czy jak tam?Hę się pytam?:-D
Katiuszka ale fajnie, ze z górki z Julusiem. Kupiłaś te balerinki?Najmodniejsze w tym sezonie

Muma awaria zażegnana?Gratulacje dla Julki

U mnie ponuro i kropi desczyk
Buziaki

reklama
Caterina mój gin też nigdy nawet nie proponował aby zmierzyć prl.. wkurzyły mnie te skaczące wykresy moje, endo kazała mi zbadać prolaktynę i brać bromka na co gin wyraził tylko swoją aprobatę.. a przypomnij u Ciebie z tarczycą wszystko w porządku?????? a wstałam tak wcześnie bo eMowi kanapki robię z rana.. taką ma skubany dobrą żonę ;-):-)
Aleksis mój piękny Model nie ma zamiaru pozować do zdjęć.. na połówkowym chciałam aby lekarz mi wydrukował kilka ujęć ale Maluch ani 'en face' ani z profilu..
a co do kreacji.. tak mówią że 'ładnemu we wszystkim ładnie' - i pewnie będziesz wyglądać olśniewająco :tak:

a reszta dziewuch gdzie????? chyba jeszcze czas urlopowy się nie zaczął!!!! już mi na apelu się meldować :-)

elo babeczki:-)
JEstem w ciezkim szoku:szok: Młoda przespała cała noc, od godz 20 do 5 spała. O 5 ja sie obudziłam ,cyce mi pękały,a ta spała w najlepsze. nakarmiłam "na spiocha" i pokimała do 7 jeszcze:baffled::confused::baffled::szok:
Aleksis &&&&&&&&&&&&& za zagnieżdżanie i pożegnanie z winkiem;-):-)
A co to za wynalazki w Holandii mają? bo ja tez myslalam o takim wózeczku do roweru, ale na droge nie miałabym odwagi tym wyjechać. Kierowcy za bardzo olewają rowerzystów. Tylko ścieżki rowerowe w gre wchodziłyby. A takie ustrojstwo z przodu chyba lepsze, bo widać co dziecko wyprawia w czasie jazdy:tak:
Ani@k ja słyszalam,ze na chłopczyki to są zachciewajki, a na dziewczynki nie;-):-):-) Ja nie miałam;-) Tylko raz eMa wysłałam po pączki, ale to jednorazowy wybryk był..hyhy i przed wykryciem cukrzycy of course;-):-)
Czyli Szyszka będzie miała siusiaka:-) i szycha szykuj sie,ze spac bedziesz do 4-go miesiąca tak mniej wiecej;-):-)
Ani@k a na płytke masz nagrane badanie?
caterina hyhy ale chyba nie uciekałas przed tymi bocianami,co? :-D w naszym gnieździe na dzielni juz jest para, pewnie szykują juz lokal i będą sie nieśc:-)

Ostatnia edycja:
aż wstyd się przyznać ale nie dysponuję żadnymi płytkami za to pendraków mam że hoho.. :zawstydzona/y: :cool2:

myślę o tym aby wybrać się gdzieś na 3 lub 4 D z jakimś nośnikiem..

Kok.o a kiedy robilaś te badania cukrzycowe??? bo ja jeszcze żadnej słodkiej mazi nie piłam.. i ani gin ani magik mi nie kazali robić :baffled:

Hejka kochane:-)

No wreszcie jesteśmy w domu sami z Olkiem o tej porze;-)
Wczoraj do południa odebraliśmy babcię ze szpitala (z ładnie unormowanym ciśnieniem) i zainstalowaliśmy ich razem z powrotem w ich mieszkanku...
Masakra była z dziadkiem:baffled::no::szok::szok: Nie będę Wam już pisać ale on bez babci to jest jak dziecko, nic nie wie, nie wie w co się ubrać, gdzie jest kibel, że się wodę spuszcza itp itd i jak nie śpi to łazi i jęczy . Jak babcia jest to śpiewa, tańczy i jest superdziadziuś. NO masakra była ale jakoś przetrwaliśmy, prawie nie spałam, tylko czuwałam, żeby w nocy ze schodów nie fiknął albo zamiast do sedesu nie nasikał komuś do łóżka...;-):cool2:

W miarę zaglądałam do Was, mniej więcej wiem co jest grane ale przepraszam, że nie będę pisać do wszystkich - aż tak to nie ogarniam:happy2:

Aleksis &&&&&&&&&&&&
jejku naprawdę mam nadzieję, że Ci się udało kochana :tak::tak:

Ani@k - ale, że Robert dziecku na imię ?? A jak będą wołać na niego Lewy ???:-D Mój eM ma na drugie Robert ale ja jakoś nie przepadam za tym imieniem. Ja cukier robiłam ok. 22 tygodnia chyba.:tak:

kok.o no bo już teraz będzie spać całą noc , czas najwyższy !!:tak: Gratuluję :-)

Lecę narazie bo mi Synek kwęka na tarasie :-p

nie Muma Robert odpada, znam osobiście kilku Robertów i są to sami pijacy..

Jakub, Szymon, Aleksander, Łukasz... mnie się baaaardzo podoba Mateusz ale eMa siostra dała tak swojemu synowi..

i chciałam tylko dodać że wiedziałam że dasz radę:tak: i że jednocześnie będzie ciężko.. cały czas trzymałam kciuki :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ani@k Kubusiów za dużo jak dla mnie już jest, Aleksander mnie się najbardziej podoba :tak: ale bardzo też mi się podoba Szymon (tylko , że moja teściowa tak chciała:-p);-)
Ja też wiedziałam, że muszę dać radę ale włosów mi tyle siwych wyszło, że dziś rano farbowałam:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry