reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej babolki,
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&& a noz widelec sie udalo!!

Ani@k slyszalam o Lewym, nawet bramki widzialam, ale tylko na powtorkach....a uz myslalam, ze chlopak nic nie pokaze ciekawego:baffled: idziesz na echo serca twojego czy mlodego??
Aaaaa, Cristina tez nigdy nie chciala sie pokazac....

Muma oj to byl z dziadkiem bandzaj!! no ale jak sie dobrze z babcia zachowuje, to znaczy, ze sobie meza dobrze wychowala ;-)

Z tymi rowerami to faktycznie fajnie, ale u nas tez strach sie bac wyjezdzajac na ulice. Wlosi tak prowadza auta...:szok::szok::szok::szok: a w Holandii to inny klimat, po ogolnodostepnej trawce to sobie mozna popedalowac :-p:-p

My przedwczoraj mielismy zdrowotny check-up i nie powiem trzeslam gaciami....ale na szczescie wszystko ok. Mammografia, usg syskow, usg jamy brzusznej, przeswietlenie pluc, usg tarczycy i szyji, ekg wyszly superzadowalajaco:tak::tak:czekam tylko na wyniki krwi i siuskow i mam nadzieje, ze bedzie ok, choc spodziewam sie malej anemii poporodowej. No, ale jakos zaradzimy:tak::tak: Mloda zostala z opiekunka, bo tesciowka nie mogla i nawet grzeczna byla.
W przyszly piatek jedziemy do Polandii :happy2: juz nie moge sie doczekac:tak::tak:

Gatto echo mojego serca.. w ramach tego programu.. będę miała swój udział w tworzeniu statystyki :cool2:
bandzaj???? fajne słowo.. nie słyszałam jeszcze...
a wyniki wyjdą pierwszorzędnie, zobaczysz!!!!!!!!! :tak:

:-D:-) szynszyl Mateusz :-)
siostrzeniec eMa ma już 18 lat, jest fajnym chłopakiem zawsze uśmiechniętym.. ale zanim go poznałam.. to imię ciągnęło się za mną odkąd pamiętam.. i jeszcze Damian.. ale eM stwierdził że Damian kategorycznie wykluczone :no:

Oj Damian nie , mam takiego sąsiada , ten to dopiero pije :-D

Gatto - nie bałaś się zostawić Małą z opiekunką ???;-)
Chyba tylko ja jestem taka nienormalna..
Super , że u Ciebie wszystko OK:tak:

My się do takiego fotelika przymierzamy, za miesiąc Olek będzie siedział, za dwa już bardzo ładnie będzie siedział i jazda !! Oczywiście z eMem ;-):happy2:
iBERT NOWOCZESNY FOTELIK NA ROWER ROWEROWY HIT USA (3192138744) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

http://allegro.pl/fotelik-rowerowy-weeride-kangaroo-ltd-deluxe-usa-i3190339944.html

Ostatnia edycja:
Ani@k aaa, no to tworz statystyki, tworz :tak: Damiana tez znam jednego niezbyt przyjemnego:baffled:

Muma, balam sie, ale nie mialam wyjscia. Nie moglam jej wziac z nami do szpitala:-( z reszta znam dziewczyne, bo to siostra naszego przyjaciela, ktory byl tez swiadkiem na naszym slubie:happy2:

eeee a dla mnie Damian to takie mało meskie imie:sorry2::confused:jakoś tak....:sorry2:
ja miałam szynszyla Kubusia:-D, a ze Kubusiów jest teraz za trzęsienie to.... hmmm;-):-) zresztą Szymonów tez (choć mnie sie bardzo podoba to imie:tak:)
Muma na razie sie nie ciesze, bo Młoda róznie spi;-), raz budzi sie 3-4 razy, innym razem przesypia karmienia... wiec zobaczymy. W nocy nie jadla to teraz wisi mi godzinami na cycu:-)
Ani@k jakoś po połówkowym te badania robiłam. na pewno skierowanie dostaniesz:tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry