Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak tylko zniknę mu z pola widzenia, od razu w krzyk
Na szczęście ma kilka drzemek i raz śpi dłużej, to zdążyłam obiad zrobić i nawet ciasto
przeglądnęłam tez jego garderobę, bo w połowie ciuchów nie zdążył "pochodzić", bo już wyrósł. No i pora zmienić na wioseno-letnią kolekcję
Teraz dzidz już śpi i spokój. Zjadł mi o 19 to pewnie tak koło 4 rano się obudzi. Nie jest źle...
całe szczęście u mnie się to dawno skończyło. Teraz młody ledwo wytrzymuje do kąpania, czasem nawet zaśnie przed i chcąc nie chcąc robimy mu Dzień Dziecka. A jak jakimś cudem dotrwa do kąpania i jedzenia, to sam zasypia na naszym łóżku i budzi się dopiero koło 4, raz zdarzyło mu się nawet o 5. Nawet nie wiem jak ja mu to ustawiłam...chyba, że sam sobie tak ustalił;-)
to niestety i tak w spodnie nie wejdę....bo jakoś tak mi się dupsko poszerzyło
eee chyba miedniaca mi się rozeszła...no i nic już na to nie poradzę, choćbym 100 kilometrów dziennie robiła...tak więc stwierdziłam, że i tak nie ma sensu
jakoś przeżyję...szkoda mi tylko ciuchów
jednak to prawda..na starość się dziecinnieje...Ale to tez ciekawe, że jak są razem, tzn. babcia z dziadkiem to funkcjonują całkiem dobrze, a osobno są zagubieni. A filmiku z warczącym Julkiem chyba jednak nie wkleję, bo jeszcze każecie mi z nim iść do egzorcysty
;-)
Gdyby nie mój brat, który tak ma na imię (ja go tak nazwałam
) to nasz Julek byłby Alek ( aha...bo u mnie Aleksander to Alek
)Na drugim miejscu jest Kuba, ale faktycznie bardzo dużo jest Kubusiów, nie mówiąc już o Szymonach. Nooo nie tak łatwo wybrać fajne, nieoklepane imię

tzn. ja mam teoretycznie wolne ( o ile przy dziecku jest kiedykolwiek wolne
) ale przynajmniej M. byłby z nami...a tak, to wraca o 18, kąpanie Młodego, zaraz po mały zasypia i tyle się z ojcem widzi
noo ale takie zycie....
brrr aż mnie wzdryga na samą myśl
zamknęłaś "pensjonat"????
;-)a jak tam na "kijkach"? podziwiam za wytrwałość...ja to sierota jestem do wszelkich sportów...yyyy może nie sierota, ale leniuch do potęgi
miłego wypoczynku wszystkim!!!!!!!!!!!!
aaronka współczuję lulania Jagódki do północycałe szczęście u mnie się to dawno skończyło. Teraz młody ledwo wytrzymuje do kąpania, czasem nawet zaśnie przed i chcąc nie chcąc robimy mu Dzień Dziecka. A jak jakimś cudem dotrwa do kąpania i jedzenia, to sam zasypia na naszym łóżku i budzi się dopiero koło 4, raz zdarzyło mu się nawet o 5. Nawet nie wiem jak ja mu to ustawiłam...chyba, że sam sobie tak ustalił;-)
A petycję ja też podpisałam, chociaż mnie nie dotyczy. Tak więc proszę mi tu dobre ciacha wysyłać, że Wam załatwiłam![]()

Szczepienie obylo sie bez problemow, mloda zniosla, potem nie miala zadnych niepozadanych efetow. Usnela mi na 3 godziny popoludniu, ale to akurat byl efekt przeze mnie baaardzo pozadany

choc patrzac na Kok.o to moze byloby lepiej selerek naciowy lub marchewke, bo po ciastach dupcia rosnie.
od wczoraj coś bb mi szwankuje, nie wiem czy tylko u mnie

czy to możliwe że ruchy są tak delitakutaśne????
gratulacje!!! jeszcze chwila i wejdziesz w spodnie z przed przytycia przed ciążą
ach te chłopy 
gdzie widzialas??Nie ma problemu, połączymy przyjemne z pożytecznym - mogą być muffinki marchwiowe![]()
A dzis planuję zrobić gruszkowe. Postram sie wrzucic jakąś focię to zobaczycie czy Wam takie odpowiadają i jak tak, to uruchamiam przemysłu muffinkowy.
Aaaa Gatto widziałam Twoją piękną Cristinę...Naprawdę włosy robią wrażenie
Dobra, lecimy na spacerek...
Co do imion to mi sie podobają-Laura,Luiza,Eliza,Kalina,Jagoda,Milena,Marcelina,Nadia,Faustyna.Z męskich to-Maksymilian,Nikodem,Tomasz(ale mam szwagra Tomasza).Ani@k,napisałam tylko,ze te imniona są bardzo,bardzo popularne u nas...nie wiem jak w innych regionach
..A daniel,damian,dawid,to nigdy nie gustowałam w tych imionach,ale to kwestia gustu.ps.Łukasz...bardzo łądnie