reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ten mój suwaczek chyba zwariował.

Jak moga być 2 miesiące 4 tygodnie i 2 dni , no jak????

Ania, Jagdowe zdjęcia są dostępne na "poproszę".. bo staramy się nie wrzucać prywaty na FB, nk i inne portale.
Kiedyś nie zwracałam na to uwagi, jednak zboczenie zawodowe mojego Męża wygrało:)

Wprawdzie na FB są foty, ale wrzucone dośc dawno, żeby nie było, że nic nie ma:) Ale Jagody nie ma:)

hello!!!:-)
Jak tam Kochane? grillujecie już?:-D eee gdzie tam!!! Wy teraz wszystkie pro zdrowie i pewnie marchewki wcinacie, a nie kiełbaski z grilla;-)U nas dziś dzień zakupowy. Najpierw spożywcze, potem wpadliśmy do domu Młodego nakarmić (wcina po 150 i więcej!!! i to bez krzyków:tak:) a później ciąg dalszy zakupów. Tym razem odzieżowych. Chciałam sobie jakieś gacie kupić, znaczy się spodnie...ale jak przymierzyłam mój dawny rozmiar no i oczywiście się nie dopieły, to mnie ochota przeszła na dalsze mierzenie:baffled: No i koniec końców wyszliśmy z siatą...ale ciuszków na Julcia:tak:wyrasta mi z większości, a poza tym lato idzie, to koszulki się przydadzą i spodenki też.

Gatto witaj w klubie kobiet z szerszą miednicą:tak::-D widzę, ża masz takie same myślenie jak ja...po co ćwiczyć, biegać itp, skoro kości i tak się nie zbiegną, nie?:-p A co do podróży do Polski, to będę czekać na Wasz powrót i relację jak poszło, bo ja to mam stresa jednak:baffled: coraz bardziej zastanawiam się czy nie lecieć z Młodym, a M. by samochodem dojechał...kurdę, ponad dobę w podróży z takim małym dzieckiem...średnio to widzę....:sorry:
aaronka zapomniałam zapytać...o ile to nie tajemnica...dlaczego tak ćwiczysz z Jagódką? czego tyczy ta rehabilitacja? No i bardzo bym chciała zobaczyć Twoją Kluseczkę:tak:
kasica mnie Nadia się bardzo,ale to bardzo nie podoba. Tak samo jak Nicole i tego typu...ale tak jak pisałaś, każdy ma swój gust i bardzo dobrze,bo by było za nudno!!! a co Ty robisz z tymi brwiami? regulujesz czy hennę? bo dość często chodzisz do tej kosmetyczki:tak:
Ani@k pamiętasz tere fere? ona ma Tymoteusza:tak:

A u nas dziś był wielki dzień:tak: M. pierwszy raz uśpił SAM Julcia:tak::-Dchyba nie wyjdzie z podziwu dla siebie przez miesiąc:laugh2:eeehhh....
Oki, zmykam, bo mi pizza stygnie;-)

aha Aleksis nie kupiłam tych balerinek:no: nie było wyboru, a i materiał jakiś tandetny...szkoda, bo na ulotce reklamującej były bardzo ładne:baffled:

Nadia teraz i tak juz "odpada"z naszej listy...bo kuzyna zona tak dała na imie...a ja nie lubie jak imiona się powtarzaja w rodzinie:no:,własnie masz rację,kazdy lubi inne imiona,gdyby kazdy lubił to samo to tak jak napisałas było by nudno;-),u nas jest nawał i "moda "na Hanie,Zuzanki...nigdy,przenigdy tak bym nie dała na imie,bo po prostu nie podobają mi się i byc może,ze jest ich tyle to znudziły mi sie bardzo!!

Ostatnia edycja:
Katiuszka oj grila to ja bym zjadła, zes mi smaka narobiła:angry: tylko ogrodu brak, musze gdzies na wode sie udac, tylko dla Pana Pepy zakupic sprzet do auta bo leni sie okropnie ten nasz mops:baffled:
U nas status z zaproszeniami do przodu, juz pare zostało...później goście u nas i dostaliśmy 10 nowych pieluszek:tak:
http://ecsmedia.pl/c/1344501425084-2063126378-jpg-smyk.gallery.big-iext13439405.jpg
piękne sa, czyżby wyprawka powoli sama sie uzbierała;-)
U nas bedzie Zosia albo Mieszko :-D
spokojnej nocy....

Ahoj kobitki:-) Wątek nam spadł na drugą stronę:szok:
Coś straszna cisza:confused2:

U nas leje jak z cebra :happy: Obiadek się gotuje .M zażyczył sobie gołąbki :eek:

Ja długi łikend mam wolny od 3 tak więc też sobie pomajówkuję :-D

Pozdrawiam z mokrego wschodu

caterinka podrzuć gołąbka:-), na innym temacie bb tez królują gołąbki, o co chodzi!!?? Tylko smaka robicie:sorry:
U nas dziś na obiadek ziemniaczki młode, kotlecik z piersi i groszek z marchewką...
Ja dalej pidżamowo, śniadanko do łózka, słodkie lenistwo uskuteczniamy, powolna niedziela, korzystamy pooki możemy;-)i rozmyślamy jak by tu dzidzi pokój urządzić...
Smacznych obiadków i leniwej niedzieli babeczki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry