reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
czesc babolki
zuzka :******, dobrze,ze na działce wypoczełaś i sił nabrałas:-) moja tesciowa to działkowicz z zamiłowania, jak tylko ciepło sie robi to spędza na działce wiekszosc dni i nocy w tygodniu;-):-) Tylko tam troche hardcore jest, bo prądu i kanalizacji nie ma, woda ze studni... taki survival jest;-):-) Juz zapowiedziała,ze jak Młoda podrośnie to bedzie z nią na tej działce koczowac:szok:
Muma hehe dawaj zdjęcie mafioza:-D Ja kupie chyba takie czapeczki z duzym daszkiem, na all widziałam. Okularów dla malucha hehehe nie widziałam jeszcze...no ale pomyśle nad tym:-D

rany, lece, bo Młoda marudzi i protestuje w lóżeczku:szok:

zuza - trzymaj się, jutro będzie już lepiej...:tak: No i udanego fryzjera !!!

Aleksis
korzystaj z wolnego, odpoczywaj , kto wie co tam się w środku dzieje (idę zaraz na spacer szukać bociana:happy:)

kok.o - są też damskie wersje - duży wybór był w stacjonarnym C&A ale widziałam też w Smyku i 5-10-15. My mamy w wózku parasolkę dopinaną, ale wiatr ją wygina i się księciunio wk.. jak słońce świeci na niego. Jak Julka była mała to miałam zmienianą rączkę w wózku a teraz nie (ale eM mnie uświadomił, że albo się wóz rozkłada na płasko albo rączka się przekłada:-p)

Właśnie przyszedł prezent Olcia - krzesełko do karmienia to będzie zdjęcie i w krzesełku ale to jak Tata złoży:tak:
Spadamy na spacerek.

Gdzie reszta ???

kasica...bo widzisz, gdyby się okazało, że jestem w ciązy to byłaby wpadka roku. Czytałam gdzieś, że okres po porodzie może być nieregularny, poza tym zaczynam czuć podbrzusze....może @ przyjdzie. Jak nie, to w weekend zrobię testa...
Ale uśmiałabym się, bo Jagoda i jej brat/siostra poszli by razem do szkoły..

Zdjęcia muffinek nie wstawię, bo zostały zdjedzone zanim zdjcie zostalo zjedzone:) Następnym razem.....

A dziś miliśmy najgorszą noc od narodzin, Jagoda budziła się co 2 godziny, zdarzało się nawet co 1,40.
No nic...moze dzisiejsza noc bedzie lepsza.

Lece, brac sie za jagodowe prasowanie i mycie podłóg

Ostatnia edycja:
no, zapakowałam w chuste i śpi:-)

aaronka Ty juz masz @ karmiąc?:szok: ..... yyyy Muma chyba tez, o ile pamietam...
ja czasem czuje podbrzusze, ale @ ni widu i słychu (tfu tfu...odpukać;-))
eeech, sie nie martw, Jagoda pewnie jutro wróci do swojego rytmu spania:tak: Moja Młoda tez ma czasem odstępstwa od reguły, ale jest na odwrót:-D (zawsze sie budzi kilka razy i raz przespała całą noc;-))

Usnął wreszcie... normalnie godzina trzęsienia na wertepach i dopiero ..:happy:
No kok.o , ja dostałam @ po 5 mcach, jak zaczęłam mu podawać trochę słoiczki. Także - bądź czujna !!!:-D

Olek się już teraz rzadko kiedy budzi między 20.30 a 6tą a potem poje i dosypia, ogólnie jest super :tak:

Trochę się chłodno zrobiło, ludziska na 'wakacje' powyjeżdzali a tu brrrr:baffled:

reklama
witajcie,

mam na imię Magda i w lipcu skończę 33 lata. od kilku mcy staramy się z mężem o dziecko i wciąż się staramy. dziś wolny dzień w związku z długim weekendem kwietniowo - majowym. siedzę sama w domu i smucę się bo dziś 29 dzień cyklu i brzuch rozpoczyna bolenie.
zaczęłam szukać osób, które borykają się z takim problemem jak nasz.
nie wiem jeszcze czy mogę to nazwać problemem, ale to się zapewne niedługo okaże. 14 maja mamy umówioną wizytę w laboratorium i będziemy badać nasienie.
mam nadzieję że będę mogła liczyć na wsparcie emocjonalne. postaram się tym samym odwdzięczyć.

pozdrawiam Was ciepło
Magda

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry