reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
cztery dni nieobecności a tu tyle do czytania =-O
Czesc Anuszka, ales sie rozpisala:-D

Witaj Magdo na watku staraczkowym 1 DZIECKO PO 30-STCE, ktore jest skarbnica wiedzy medycznej oraz zyciowej. A przede wszystkim miejscem, gdzie jest cieplo, wesolo i nawet wypic kielicha mozna:tak:
Zapraszamy, standardowo skrobnij cos wiecej, jakie badanie wykonaliscie itd., co lekarz(e) na to, prosze

Ostatnia edycja:
29.04.13.jpg
a ja sie tylko pochwale ze mały bombolino ma 18mm i jestem dokładnie w 8t i 2d ciąży:-)

Załączniki

• 29.04.13.jpg
    29.04.13.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 35
cześć Babole,
matko, nie wyrabiam, dom, ogród, dzieci, zakupy, sprzątanie, blebleble, nie wiem jak ogarnę jak wrócę do roboty. przy kompie siadam jak małej cyca podsuwam (do czytania) i albo wcześnie rano (jak jakimś cudem obudzę się przed dziećmi) albo jak już śpią (jak teraz).

Muma - polecam się, też zrobiłam niezłe zakupy:tak: mam nadzieję, że zrealizują
a co do okularów - jakie kupiłaś? polecane są baby banz, ale one na all kosztują koło 50zł z przesyłką, na ebayu za 30zł można kupić, ja już sis zamówienie złożyłam

Aleksis - trzymam mocno kciuki i nie puszczam!

MagdaM - witamy, witamy, za chwilę będziesz się chwalić dwoma krechami, taka magia naszego wątku

Aaronka - TY Kobito testuj, może Jagódka będzie miała zaraz rodzeństwo;-)

Kok.o - podziwiam, podziwiam i zazdroszczę samodyscypliny

Katiuszka - a ja myślałam, że Julek obkupiony na 2 lata naprzód;-) w ciuchy i w czapki rzecz jasna:-D

Ania - z moich propozycji - Szymon, Kajetan, Olek też fajny

Zuza - poleć co sadzić, bo wiesz - ja żółtodziub, narazie tylko tujki, trawa i lawenda

Ostatnia edycja:
Aleksis
dziękuję za przywitanie. nie wiem cóż więcej napisać. z badań to tylko tyle, że miałam przez usg podglądniętą owulację :-) mam bardzo regularne cykle doskonale wiemy kiedy mam owu @ co 27-29 dni mierzyłam też temp, ale jakieś to uciążliwe jak dla mnie. teraz mierzę tylko na kilka dni przed spodziewaną @. jak spadnie poniżej 37,00 to wiadomo że będzie w tym dniu :-)
no i tak gin kazała się starać spokojnie, ale nam cierpliwości, a mnie mam wrażenie wieku zaczyna brakować stąd te badania nasienia w maju a po nich zobaczymy co dalej.
ogromnie chciałabym żeby nie były potrzebne. dziś 29 dc brzuch pobolewa. sama nie wiem już sobie nie wmawiam, bo zwariuję

Pieknaszyszunia
cudowna fotka :-)

alex miło byłoby gdyby ten wątek miał taką moc :-) dziękuję

Pieknaszyszunia przyjmuje zachłannie :-) widziałam kilka razy swoja macicę i bardzo chciałabym zeby była już zajęta tak jak Twoja :-)

Przesyłam pozytywne i grubasne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
to są grubaśne????:eek::baffled::confused: weź szyszka nie szastaj tak tymi fluidami, bo MagdaM33 może tego nie udźwignąć :-D

widziałam kilka razy swoja macicę i bardzo chciałabym zeby była już zajęta tak jak Twoja :-)
yyyy.. fajny tekst :cool2:
witaj Magda i sie rozgość :-) i kciuki za szybkie II na testach:-)

a ja babolki właśnie ze spinningu i siłowni wróciłam, boli mnie troszku blizna ale co tam.... jak chce sie wrócić do rozmiaru XL ;-):-) to trza pracować ciężko:-)

kurcze, ja chyba nie umim kupować na netowych przecenach C&A.. jak cos mi sie spodoba to rozmiaru nie ma. Młodej nie umiem kupować na przyszłość bo np. nie wiem ile bedzie miała długości na jesien itp.. wole na bierząco ją obkupować (obkupywać?:sorry:) .

Ostatnia edycja:
reklama
hejka wszystkim:-)
Wreszcie mam chwilę dla siebie. Młody już dawno w swoim wyrku, ale coś się tam rusza:baffled: Mam nadzieję, że nie rozwyje się zaraz syrena...Kurczę, bylismy wczoraj u szwagra i coś Julek się go bał:szok: szwagierki nie, śmiał się do niej, brała go na ręce, a jak szwagier tylko do niego podszedł, cos go zagadał, ten od razu buzia w podkówkę i w płacz. Ale jaki!!! taki żałosny, że az mi serce pękało:-( No i pózniej wieczorem nie mógł zasnąć, gdzie nigdy nie było problemu. Dziś cały dzień jak tylko zasnął, to za jakiś czas budził się z krzykiem. Cholera..co mu jest?:baffled:
aaronka aleś mnie wystraszyła!!! cały dzień czytałam o tym napięciu mięśniowym, bo Julek też często ma zaciśnięte piąstki:baffled: Doczytałam o innych jeszcze objawach i raz mi sie wydaje, że jest ok, a raz, że chyba tez ma to napięcie. Oczywiście M. mnie zjechał jak tylko, że znowu szukam problemu, ale tutaj muszę sama baczniej zwracać na różne rzeczy uwagę, bo przecież żaden Angol- lekarz nie spojrzy nawet w tym kierunku na dziecko:angry: Na wszelki wypadek, będę masować mu te rączki i dawać duże zabawki, żeby jak najczęściej je otwierał. Ogólnie, to nawet jak je zaciśnie, to leciutko, że bez żadnego wysiłu idzie je otworzyć, więc chyba nie jest źle, ale oczywiście ziarenko niepewności zostało zasiane:baffled:
alex eee gdzie tam! Julek obkupiony był do roku, ale okazało się, że nie takie ciuchy kupiła na odpowiednie do pory roku i teraz trzeba dokupywać. A najśmieszniejsze jest to, że jak wszystkie wiecie mam 22 czapeczki:tak: i właśnie szukam kolejnej:-D a to dlatego, że tutaj nie uświadczysz czapeczki zawiązywanej pod szyją, takiej na uszy. Każdą jaką mu założę, zaraz mu zjeżdża i odsłania uszka. Tutaj jest dość ciepło, ale starsznie wieje, więc koniecznie mi potrzebna zawiązywana. Szwagierka leci do Polski to mi kupi. No i chcąc nie chcąc będę miała kolejną do kolekcji:-D
Muma super Olcio musi wyglądać w tych okularkach:tak: Pamiętam, że kupiłam kiedyś takie małe okularki mojemu bratankowi i do tego taką kurteczkę a'le harleyowiec:-D ale czadersko wyglądał:tak: Julkowi na razie zakupiliśmy parasolkę do pojazdu, bo też rzuca dupskiem jak mu słońce przyświeci, ale na razie nie wiem jak ją zamontować:eek:
zuzanka zazdroszczę takiego weekendu na świeżym powietrzu:tak: ja to czekam na wyjazd do Polski, ale nie wiem kiedy on będzie, bo długo się czeka na wyrobienie dziecku paszportu. Mam nadzieję, ze na wakacje się wyrobią:angry:
Magda witaj na naszym wątku!!! życzę szybkiego zafasolkowania!!!! nie wiem czy któraś Ci już pisała, ale większość nowych dziewczyn szybko zaciąża, więc trzymam kciuki, żeby i u Ciebie tak było!!!!!!!
Aleksis kurka!!!! no ja nic nie mówię, tylko kciukasy mocne trzymam!!!!!!
kok.o ja to w ogóle nie umiem nic kupić w sklepach internetowych jeżeli chodzi o ubrania. Właśnie byłam na stronie angielskiego sklepu, mam u nich bon na sporą zniżkę, ale trzeba zakupy zrobić on-line no i doopa!!! nie wiem jaki rozmiar, nie pomacam sobie materiału...a nie chce mi się bawić w zwroty, więc trza będzie udać się na zakupy osobiście:crazy:

Dziewczyny, Wy tak o tych fryzjerach...a ja już nie pamiętam kiedy ostatni raz moje włosy widziały nozyczki:szok::sorry: bożeeee ale się zapuściłam, jak jakiś jaskiniowiec:szok: trzeba coś z tym zrobić!!!! koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uciekam już Kochane, zahaczę przed spaniem o lodówkę, może znajdę tam coś ciekawego;-)
A jutro mamy szczepienie:szok::baffled: trzymajcie za nas kciuki:sorry:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry