reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

helol babolce jedne!!

Szyszka dolaczam do Kok.o! tys widziala kiedy tluste fluidy??:-D wysylaj porzadnie, bo w tylek dostaniesz zaraz po porodzie of course:tak:

Aleksis ja tam trzymam &&&&&&&&&&&&&&, a noz widelec!

Katiuszka ty se nie wymyslaj i nie strasz ludzi na watku, bo zaraz ja sie wezme do czytania o tym napieciu:baffled: trzymam &&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze szczepienie!

Kok.o ty robilas Ewci jakies usg bioderek? moja siorka zrobila i cosik tam wyszlo nie tak, a u nas tego nikt nie proponuje:baffled: moze jak bede teraz w polandii to zrobie... podziwiam, ze masz wole walki o rozmiar, ja jestem wykonczona:eek:

Zrobilam troche przeglad ciuchow letnich i w polowe nie wejde:angry::wściekła/y: szkoda mi tych ciuchow niektorych:-(szlak!

aaaa Magda witaj na watku....bedziemy dopingowaly:tak::tak:

Alex posadz sobie ziola..w sensie te dozwolone:tak::-) mieta, szalwia, rozmaryn, bazylia, tymianek....pewnie Zuza tez sie zgodzi:tak:

Ja tez jestem sierota jedna i przez neta to tylko na zalando 3 razy cos zamowilam:-D reszte nie umiem i jeszcze robienie przelewow czy nie daj boze karta kredytowa...strach sie bac!

Ani@k?? gdzies jest?

yyy..co ja to chcialam...nie wiem..dobranoc:nerd:

reklama
witam się wieczornie!!!!!!!!ufff..juz po pracy,jeszcze jutro i HAJLA BAJLA!!!!!5 bitych dni!!!:tak:oby pogoda dopisała..opalanko by było obowiązkowo!!,w ogródeczku tez chce troszke porobic,trawkę;-)skosić itd....WITAM CIĘ SERDECZNIE MAGDA:-)I trzymam kciuki,za owocne staranka:tak:

koko ale Ty sie czepiasz
no ba! biedactwo...

Gatto robiłam usg bioderek u ortopedy:tak: wszystko ok, mamy jeszcze isc na kontrolne powtórkowe ...juz jakos niedługo.
co do wykonczenia...ja tez padam po całym dniu obsługi Młodej i próbach ogarnięcia chaty i obiadów, a wyskok na fitness to dla mnie jest odpoczynek, przede wszystkim psychiczny. Przez prawie 3 godz. eM sie córą zajmuje i ma próbke tego,co ja robie przez cały dzien (no,moze oprócz dawania cyca;-):-))
katiuszka hehe może Młodemu szwagier sie śnił i stąd problemy ze snem?:-D Moja tez sie wystraszyła mojego kolegi, tez buzia w podkówke i żałosny płacz;-) ale szybko sie uspokoiła:-)
kasica jak skosisz tą trawke to pamiętaj,ze pali się najlepiej suchą;-):-D

Ostatnia edycja:
witam się z rańca:P)własnie popijam herbatke,i czekam na Adasia,zaraz z nocki wróci.I ...maszerujemy na kijki:P)....to naprawde wciaga:tak::tak: i to bardzooo!!!Potem się połozy,jak wstanie,zje obiad to do rodziców jechac bedzie.Ja do pracy na popołudnie-ostatni dzien i troche wolnego!!U nas pochmurno i chłodno jak narazie:-(.kok.o......tylko i wyłącznie ,najpierw sucha...potem..palenie trawy:P):P):-D

witam wtorkowo niestety obudził mnie deszcz. a muszę wyjść na zakupy i auto chciałam ogarnąć. muszę plany zmienić no nic to. dziękuję Wam za miłe przyjęcie :-) ja też zrobiłam porządki wiosenne w szafie. stwierdziłam, że OMG nie które ciuchy są z czasów które niebardzo pamietam... czytając Wasze posty powoli Was poznaję. robi na mnie wrażenie kolekcja 20 czapeczek, która ma zamiar się powiększać :-) widzę, ze uprawiacie sporty fitnes kijki ... ja jestem chudzielcem nie chorobliwym, geny takie poprostu, waga od wielu lat taka sama. tak więc zeby nie schudnać przypadkiem uprawiam Jogę życzę udanego dnia

u nas leje.....:szok:nici z kijków,nie poszlismy,Adam tyle co weszedł do domu i się rozpadał,niebo całe zaciągnięte,pochmurno.....Wiec połozył się spać...a,ja witam się raz jeszcze z kawką:P)..Magda,tobie to fajnie,jak piszesz,ze masz taka figurę!!!no normalnie "zazdraszczam";-)....nie wiem jak inne koleżanki,ale ja to raczej musze się pilnowac co i w jakich ilościach jem...bo jak tylko troche sobie pofolguje,to od razu "efekty"widoczne są:szok:,dlatego wzięłam się(razem z mężem),za uprawianie sportu,za aktywny tryb życia,i my chodzimy z kijkami...fakt,ze jest to od bardzo niedawna,bo od 8 dni,ale jest zapał,są chęci,i podoba nam się to!!

Ostatnia edycja:
kasica82 taka szczupłość wcale nie jest taka fajna. rozm XS/S nie zawsze fajnie leży. naszukać się trzeba ciuszków :-) fak ze bez wpływu na zewnętrzny wygląd mojego ciała mogę jesć co tylko chcę, ale ja generalnie staram się dobrze odżywiać
z tego co się orientuję prawidłowe chodzenie z kijkami potrafi zdziałać cuuda. fajnie że razem chodzicie, wspólne zainteresowanie bardzo ważne w zwiazku

powiedzcie mi dziewczyny jak to u Was jest. czekając na @ robicie testy ciążowe? ja mam dziś 30 dc brzuch mnie pobolewa, ale z tego co zdążyłam się naczytać przez te kilka mcy starań to może być na początku ciąży, albo że jak zwykle przyjdzie tylko dzień zamarudziła. mi nie chodzi o to żebyście mi powiedziały ze ja w ciąży jestem :-) tylko czy robicie testy czy macie na tyle cierpliwości żeby poczekać kilka dni po terminie @?

Ostatnia edycja:
Magda,ja w poprzednim tyg.zrobiłam test...bo miałam 32 dc.a zazwyczaj @ mam co 28-30 dni......wiec zrobiłam test,wyszedł oczywiście negatywny:-(,i nastepnego dnia @ dostałam.Ale ja bynajmniej,nie testuję co miesiąc,nie chce się nakrecac,z reszta ja czuję,gdy ma przyjść...boli mnie brzuch,krzyż...A wy jak długo się staracie o maluszka??

reklama
jest mi trudno odpowiedzieć ile się staramy. od ponad roku się nie zabezpieczamy,a staramy się myślę tak 8 mcy? nasz kłopot polega na tym, że nie mieszkamy razem na stałe. jest tak ponieważ budujemy dom i mój mąż mieszka na dwa domy trochę u rodziców gdzie nieopodal budujemy dom a trochę w naszym wspólnym mieszkanku, a odległość to 40km w jedną stronę :-) i takie to nasze życie rozjeżdżone, ale już niedługo 2-3 mce i wprowadzamy się do siebie:-)
ja kilka razy robiłam test bo mnie zemdliło :zawstydzona/y: a zaraz po tym dostawałam @. taki wywoływacz :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry