Gatto
Mama Gattinki
helol babolce jedne!!
Szyszka dolaczam do Kok.o! tys widziala kiedy tluste fluidy??
wysylaj porzadnie, bo w tylek dostaniesz zaraz po porodzie of course
Aleksis ja tam trzymam &&&&&&&&&&&&&&, a noz widelec!
Katiuszka ty se nie wymyslaj i nie strasz ludzi na watku, bo zaraz ja sie wezme do czytania o tym napieciu
trzymam &&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze szczepienie!
Kok.o ty robilas Ewci jakies usg bioderek? moja siorka zrobila i cosik tam wyszlo nie tak, a u nas tego nikt nie proponuje
moze jak bede teraz w polandii to zrobie... podziwiam, ze masz wole walki o rozmiar, ja jestem wykonczona
Zrobilam troche przeglad ciuchow letnich i w polowe nie wejde
szkoda mi tych ciuchow niektorych:-(szlak!
aaaa Magda witaj na watku....bedziemy dopingowaly

Alex posadz sobie ziola..w sensie te dozwolone
:-) mieta, szalwia, rozmaryn, bazylia, tymianek....pewnie Zuza tez sie zgodzi
Ja tez jestem sierota jedna i przez neta to tylko na zalando 3 razy cos zamowilam
reszte nie umiem i jeszcze robienie przelewow czy nie daj boze karta kredytowa...strach sie bac!
Ani@k?? gdzies jest?
yyy..co ja to chcialam...nie wiem..dobranoc
Szyszka dolaczam do Kok.o! tys widziala kiedy tluste fluidy??
wysylaj porzadnie, bo w tylek dostaniesz zaraz po porodzie of course
Aleksis ja tam trzymam &&&&&&&&&&&&&&, a noz widelec!
Katiuszka ty se nie wymyslaj i nie strasz ludzi na watku, bo zaraz ja sie wezme do czytania o tym napieciu
trzymam &&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze szczepienie!Kok.o ty robilas Ewci jakies usg bioderek? moja siorka zrobila i cosik tam wyszlo nie tak, a u nas tego nikt nie proponuje
moze jak bede teraz w polandii to zrobie... podziwiam, ze masz wole walki o rozmiar, ja jestem wykonczona
Zrobilam troche przeglad ciuchow letnich i w polowe nie wejde

szkoda mi tych ciuchow niektorych:-(szlak!aaaa Magda witaj na watku....bedziemy dopingowaly

Alex posadz sobie ziola..w sensie te dozwolone
:-) mieta, szalwia, rozmaryn, bazylia, tymianek....pewnie Zuza tez sie zgodzi
Ja tez jestem sierota jedna i przez neta to tylko na zalando 3 razy cos zamowilam
reszte nie umiem i jeszcze robienie przelewow czy nie daj boze karta kredytowa...strach sie bac!Ani@k?? gdzies jest?
yyy..co ja to chcialam...nie wiem..dobranoc

nici z kijków,nie poszlismy,Adam tyle co weszedł do domu i się rozpadał,niebo całe zaciągnięte,pochmurno.....Wiec połozył się spać...a,ja witam się raz jeszcze z kawką
a zaraz po tym dostawałam @. taki wywoływacz