Hej :-)
U mnie się miło dzień zaczął wyprzedaż jest na C&A (
alex****) złowiłam Julce dwie kurtki przeciwdeszczowe za pół ceny to sobie jedną wybierze a drugą się odeśle. No i Olusiowi coś tam i nawet sobie spodnie
Ja też już wchodzę w ciuchy sprzed ciąży ale ja to i przed ciążą miałam zapas więc nadal się odchudzam, ale bez napinania tak żeby było miło

Dziś np Oluś kończył pół roku no to jak można nie zrobić z tej okazji ciacha jakiegoś
Aleksis ja tam rozumiem, że się jarasz i &&&&&&&&&&& - nigdy nic nie wiadomo

Ale negatywne, że druga kreska słabsza czy , że wcale jej nie było - znaczy te owu testy ?
kasica to Ty niezła laska będziesz zaraz jak takie dystanse pokonujecie, ja śmigam z wózkiem do sklepu w tą i z powrotem ale to tylko jakieś 5 km;-)
aaronka - a mnie na fb wyśledziłaś ??

Bo ja bym bardzo chciała Jagódkę zobaczyć..
A testa to może trzeba zrobić, co ??? Ja też miałam chwilę niepewności jak Olek miał ze 2 mce ale ufff na szczęście nie...
katiuszka - ja będę grillować, nie martw się , ale to w długi weekend , pewnie ktoś do nas wpadnie na grilla

I też balerinek szukam
Szyszka ja mam chłopca a nie miałam zachciewajek, nie ma reguły.
Ani@k -jeszcze mi się przypomniało, że znajomy chciał dać na imię synkowi Mateusz to tata jego wymyślił: "Mateusz wajchę przełóż" i synek jest Igorek
Jutro wstawię jakiegoś Olcia z półroczkowej sesji

Wczoraj biegaliśmy pół dnia po galeriach handlowych i kupiliśmy mu okularki przeciwsłoneczne bo się strasznie wygina w wózku jak słonko świeci, no wygląda jak mafioso i wcale ich nie ściąga - chyba jest zadowolony

Same jutro zobaczycie.
Buziaki dla wszystkich
Lecę po kawkę, do zobaczenia wkrótce !!:-)