reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

..:sorry:
aaronka zapomniałam zapytać...o ile to nie tajemnica...dlaczego tak ćwiczysz z Jagódką? czego tyczy ta rehabilitacja? No i bardzo bym chciała zobaczyć Twoją Kluseczkę:tak:

katiuszka, żadna tajemnica. Jagoda ma wzmożone napięcie mięśniowe co objawia się zaciśniętymi piąstkami i paluszkami u stóp. Dodatkowo w brzuszku była ułożona prawostronnie i ma tendencję prawostronną czyli jak może to odwraca głowkę w prawą stronę itd.
Rehabilitacja ma na celu jej rozluźnienie i "zlewicowanie":)

4x dziennie rozbieram Szkraba i ćwiczymy na podłodze uciskanie i podnoszenie kolanek:)

reklama
hej!!własnie z kijków wrócilismy:-):-),dzis przemaszerowalismy 12 km.!!!!!!!!!!!!!!ale sie ciesze,fajnie tak sobie maszerowac i zbijac zbędne kg;-)aaronka,Tobie okres spoznia się 14 dni i ty jeszcze testu nie zrobiłas?????????????????????????:szok::szok::szok::szok:,no to jestem w szoku!!!ja juz dawno bym go zrobiła:tak:.Aleksis...co u ciebie>?jak samopoczucie?

Ostatnia edycja:
Dzien Dobry drogie Panie,

Dzis mam 27 dc i cos mi chyba na glowe padlo:zrobilam test, oczywiscie tylko I kreska:no:

Testowalam testami ow. w :9, 11,12,13,14,15 i 16 dc i wszystkie byly negatywne. 10dc zapomnialam
Wiec jak test ciazowy moze byc pozytywny? Wyglada na to, ze ten cykl byl bezowulacyjny a ja sie jaram.Oj glupia ty glupia;-)
Teraz sie wszystko komplikuje, bo liczylam, ze cykl bedzie krotki i przed wyjazdem do Polski zdaze z inseminacja, a tak dooopa na calej skali, bo akurat mnie nie bedzie. Ah, zawsze cos

Kasica-super tak sobie wedrowac. Brawo! Raz dwa i II beda na tescie.Zobaczysz!

A reszta where?Spi czy daje cyca czy butle?E, pewnie smigaja juz na spacerku czy w pracy
Ja mam dzis i jutro wolne, swieci sloneczko, wiec jest niezle

Na razie

Hej :-)

U mnie się miło dzień zaczął wyprzedaż jest na C&A (alex****) złowiłam Julce dwie kurtki przeciwdeszczowe za pół ceny to sobie jedną wybierze a drugą się odeśle. No i Olusiowi coś tam i nawet sobie spodnie:tak:

Ja też już wchodzę w ciuchy sprzed ciąży ale ja to i przed ciążą miałam zapas więc nadal się odchudzam, ale bez napinania tak żeby było miło :happy:
Dziś np Oluś kończył pół roku no to jak można nie zrobić z tej okazji ciacha jakiegoś :-D

Aleksis ja tam rozumiem, że się jarasz i &&&&&&&&&&& - nigdy nic nie wiadomo :tak: Ale negatywne, że druga kreska słabsza czy , że wcale jej nie było - znaczy te owu testy ?
kasica to Ty niezła laska będziesz zaraz jak takie dystanse pokonujecie, ja śmigam z wózkiem do sklepu w tą i z powrotem ale to tylko jakieś 5 km;-)
aaronka - a mnie na fb wyśledziłaś ??:happy: Bo ja bym bardzo chciała Jagódkę zobaczyć..
A testa to może trzeba zrobić, co ??? Ja też miałam chwilę niepewności jak Olek miał ze 2 mce ale ufff na szczęście nie...

katiuszka -
ja będę grillować, nie martw się , ale to w długi weekend , pewnie ktoś do nas wpadnie na grilla :tak: I też balerinek szukam:tak:

Szyszka ja mam chłopca a nie miałam zachciewajek, nie ma reguły.

Ani@k -jeszcze mi się przypomniało, że znajomy chciał dać na imię synkowi Mateusz to tata jego wymyślił: "Mateusz wajchę przełóż" i synek jest Igorek :happy:

Jutro wstawię jakiegoś Olcia z półroczkowej sesji:tak: Wczoraj biegaliśmy pół dnia po galeriach handlowych i kupiliśmy mu okularki przeciwsłoneczne bo się strasznie wygina w wózku jak słonko świeci, no wygląda jak mafioso i wcale ich nie ściąga - chyba jest zadowolony:-D Same jutro zobaczycie.

Buziaki dla wszystkich:happy:

Lecę po kawkę, do zobaczenia wkrótce !!:-)

Ostatnia edycja:
hej!!!Witam się z kawką:P) własnie przed chwilką z marszu wrócilismy:-),poszliśmy o 8 rano,a kilka minut temu wrocilismy.Muma,kochana...do laski to jeszcze ho,ho,ho...brakuje mi.......no,ale mam nadzieję,ze kijki,marsz pomoże coś;-)Adam mój tez cholernie się zawziął...chetnie idzie,i bardzo mu sie to spodobało!!Ja do pracy mam na popołudnie,tylko dziś i jutro i potem wolne mamy do poniedziałku!!czyli 5 dni!!oby pogoda dopisała..bo jak narazie pochmurno,ze hej!!!Adas jutro do rodziców jedzie,tam z bratem beda kłaść paneli w całym mieszkaniu i kafle w kuchni.Ja zostaje w domku;-)...Alekssis..a moze to troszkę za wczesnie na test,co??!!jakie wczesniej miałas długie cykle????

Czesc Muma!
Milo Cie "widziec" znowu:-DAle bym chciala zobaczyc Olka-Mikro-Mafioso! Musi byc cudny, taki facecik patrzacy wyluzowany przez okularki

Tetsy byly byly te digitalne z Clearblue, wiec na 99% wynik byl wiarygodny. Innych nie stosowalam od dawna, bo chcialam miec pewny wynik.

Ale jajniki mnie znowu wczoraj bolaly, taki uklucia, potem bolacy krzyz, i mysle sobie:aha, @ sie zbliza. A tu dalej nic
Pare dni temu, jak Wam pisalam, wybudzil mnie silny skurcz w podbrzuszu.
Troche sie martwie, czy czasem mi sie cos w postaci cysty nie przyplatalo, choc jedyna cyste to mialam rok temu, ktora sie wchlonela bez lekow.
Za kazdym siku to przezywam stres,tylko lukam czy @ mnie nawitala, sluzu sporo takiego bialawego, (.)(.) bez zmian
Zatestuje jutro az do @, jesli sie nie pojawi, wybiore sie do ginekologa.

na razie pije kawe, wcinam jogurt i ogladam Pytanie na Sniadanie. High life normalnie:-D
@Kasica- od wykonywania IUI cykle sie znacznie skrocily, ostatni byl 21 dni, a tak od 27-25. Przed IUI byly dluzsze, 28-31. Ponad rok temu najdluszy byl 37 dni-bezowulacyjny, mega dlugi-wiec zmienilam lekarza na Pana Jurka i jest dobrze teraz.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć kobitki

ja po działeczce ,pogoda Nam wczoraj nie dopisała bo padało pół dnia ,ale nam nie przeszkadzało ,nawet moja siostra z dzieckiem 2,5 roku zostali na noc i nie był im straszny deszcz ani wiatr Agacinka ubrana ciepło w kaloszach biegała po dworku i była najszczęśliwszym dzieckiem :tak:ale ona była bezbłędna wstała ,podnieśliśmy rolety żeby było jaśniej w pokoju a Ona:"jaki piękny dzień Mamo ,wstawaj " :-)a za oknem ulewa :-)

wyjazd się udał ja wypoczęta psychicznie i szczęśliwa ,zawsze po działce mam lepszy nastrój

Aleksis mi też po zabiegach się skrócił ,później niestety powrócił do długich cykli i bezowulacyjnych co drugi miesiąc :zawstydzona/y::-(,mam nadzieję,że u Ciebie coś się dobrego dzieje w środku a nie złego :******

ja dzisiaj z @ się witam i uciekam za chwilę do fryzjera ,więc dziewczyny miłego dnia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry