reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
nooooooooooooooooooooooooooooooooooo:-D:-D:-D:-D
własnie czytałam! :-D:-D
JUUUUUUUUUUUUUUUUUUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!! :-D:-D

Pozytywnie zazdroszczę, ech....:happy2::happy2: Naprawdę rewelacja, nie sądziłam , że się Tusek ugnie ale widać bał się :-p

katiuszka - :tak:uśmiałam się jak czytałam o warczącym Julku , chyba musisz nam filmik zapodać :tak: Mój za to teraz przestał gadać tylko robi takie jakby pierdzenie za pomocą warg i opluwa wszystko dookoła i może tak robić pół godziny na przykład :-D

Ja uciekam poodpoczywać na weekend z rodzinką,

Specjalne buziaki dla naszych Dzieciaczków i kciuki za Staraczki , obyście nie doczekały grillowania z piwkiem alkoholowym w tym sezonie &&&&&&&&&&&&:tak::tak:

Ostatnia edycja:
hej!!!!ja juz w domku,po obiadku...zarza wypije jednym duszkiem zimne piffffooo!!taki upał u nas,ze szok!!w koncu!!uwielbiam taka pogode!!!!!:cool2:,za jakąś godzinke ruszamy na kijki;-),normalnie......uwielbiam maszerwoac!!a mój mąż..??!!jeszcze bardziej niz ja jest pod wrazeniem!!hi hi,chce troche schudnac,ograniczył jedzenie,nie jada kolacji.....ja tez wzięłam się troszkę za siebie!!Co do imion...to Damian,Daniel,Dawid....tez jakies mało męśkie jak dla mnie:sorry2:,nie lubię tych imion.......Jakubów i Mateuszów to jakas plaga u nas!!!!bardzo ,bardzo duzo!!tak jak Zuzanek i Hań........matko,jakies obleganie z tymi imionami u nas:confused::confused:.My mamy juz swoje imiona wybrane:tak:,wiec nie będzie głowienia co i jak hi hi:P)Aleksis...kochaniutka &&&&&&&&&&&&&&& kciukasy mega zaciśniete trzymam!!!!!!!!!!!!:tak:...aaaaa MOJa siostra była na usg...ale dzidzius "wypioł"się na wszystkich i lekarka nie dała rady sprawdzic,czy syn ,czy córka:P).........najwazniejsze,zeby wszystko oki było!!a czy syn,czy córka..??!!to nie jest ważne...

zuzka miłego wypoczynku na działeczce...
domyslam sie,ze bardzo aktywny bedzie, wypielisz i przekopiesz wszystko wzdłuz i wszerz, posiejesz i posadzisz i poprzycinasz i... hehe se odpoczniesz;-):-D

Słyszałyście ???

Roczny urlop dla matek pierwszego kwartału

kok.o,aaronka ale macie fajnie :happy2::happy2::happy2:

Nooooooooooooooo... wiadomość roku:)

Cieszę się ogromnie.

ja też petycję podpisałam. I mocno śledziłam poczynania matek na FB.
Gdzieś w głębi duszy miałam nadzieję, ale Mąż mnie zawsze tonował, żebym się nie nastawiała. A tu dziś jesteśmy na spacerku i dzwoni Mąż z informacją "Rudy sie ugiął" do końca nie wiedziałam o co chodzi, dopiero po chwili załapałam o jakim rudym mowa:)

Ostatnia edycja:
kok.o.................superr!!widzę,ze nie odpuszczasz!!!!!ale za to jakie efekty??!!ulala!!!!!!!!!!! 3 mc.po urodzeniu małej,a ty w spodnie wchodzisz,no no!!naprawde gratuluje!!!!!!!!!!:tak:,no ja tez mam taka nadzieję,ze moje marsze codzienne z kijkami,unikanie kolacyjii...tez da jakis efekt?!!:sorry2:

reklama
Ja tez podpisywalam petycje, mimo, ze nijak mnie dotyczy, ale w ilosci sila! hahahaha :)

wow Kok.o, ja tez wchodze w spodnie sprzed ciazy, tylko tyle, ze mam problem z zapieciem, brakuje kilka cm hahhah:-D:-D
ale ja jestem leniwa i nie chce mi sie cwiczyc, w zasadzie to mam opone spozywcza :-D:-D

Zuza milego dzialkowania!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry