anuszka
stara-czka
no dziewczyny no to tak!
miałam być tam o 10 więc byłam,dzwonię do sekretariatu a ona każe się rejestrować.czekam pół godziny idę pod gabinet.profesor wywołuje panie które przyszły za mną.potem wychodzi i mówi że czekał o 10 że jego asystentka mnie przyjmie.
moja skarga została potraktowana chyba jako żart. baba jakaś lekarka mnie owszem wysłuchała ale mam nie brać brom. na wysoka prl
nie brać clo
że w ogóle kto mi to dał i pozwolił brać te tabletki
czemu ja się leczę w swojej przychodni i u nich? a do nich przez trzy lata starań byłam trzy razy bo zapisy są co 9 miesięcy
nie starać się w tym cyklu i jak będę na badania się wybierać to też nie.
to tak w bardzo dużym skrócie.
co wy na to?
miałam być tam o 10 więc byłam,dzwonię do sekretariatu a ona każe się rejestrować.czekam pół godziny idę pod gabinet.profesor wywołuje panie które przyszły za mną.potem wychodzi i mówi że czekał o 10 że jego asystentka mnie przyjmie.
moja skarga została potraktowana chyba jako żart. baba jakaś lekarka mnie owszem wysłuchała ale mam nie brać brom. na wysoka prl
nie brać clo
że w ogóle kto mi to dał i pozwolił brać te tabletki
czemu ja się leczę w swojej przychodni i u nich? a do nich przez trzy lata starań byłam trzy razy bo zapisy są co 9 miesięcy
nie starać się w tym cyklu i jak będę na badania się wybierać to też nie.
to tak w bardzo dużym skrócie.
co wy na to?
Ostatnia edycja:

albo jest kiepska
pomyśl,że to najpiękniejsze szczęście w Tobie rośnie :-)
A z umywalką czemu przesadziłas? Fajnie wygląda. Wprawdzie dla mnie byłaby za mała, no ale wygląda super