reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

no dziewczyny no to tak!
miałam być tam o 10 więc byłam,dzwonię do sekretariatu a ona każe się rejestrować.czekam pół godziny idę pod gabinet.profesor wywołuje panie które przyszły za mną.potem wychodzi i mówi że czekał o 10 że jego asystentka mnie przyjmie.
moja skarga została potraktowana chyba jako żart. baba jakaś lekarka mnie owszem wysłuchała ale mam nie brać brom. na wysoka prl
nie brać clo
że w ogóle kto mi to dał i pozwolił brać te tabletki
czemu ja się leczę w swojej przychodni i u nich? a do nich przez trzy lata starań byłam trzy razy bo zapisy są co 9 miesięcy
nie starać się w tym cyklu i jak będę na badania się wybierać to też nie.
to tak w bardzo dużym skrócie.
co wy na to?

Ostatnia edycja:
reklama
Anuszka a jesteś pewna że profesor zasługuje na to aby czekać na wizytę u niego przez 9 mcy??? to była wizyta prywatna czy na nfz??? powiedział ze asystentka Cię przyjmie??? jak dla mnie dziwactwem zalatuje.. :baffled:

ja lekarzem nie jestem ale jak jest wysoka prl to wiem że to nie sprzyja zafasolkowaniu, a przypomnij.. bo robiłaś prolaktynę ostatnio, ile wynosi????

Jestem jestem wracam do zywych... Podroz ok, na powrot czulam sie juz zmeczona pod koniec trasy, ale szybko zleciało.
Ślub i Wesele piekne, Młoda bardzo piękna, napatrzyłam sie na suknie, ze w taka nie wejde :-D:-D:-D.
Co do siusiaka, to eM chce bardzo dziewczynke, chodzi i mowi bede ja nosic na piersi i strasznie chustami jest zajarany;-)
Ja chce zdrowe bombolino:tak:
Zuzu łazienka przeboska! To nagroda za ten kurz i bałagan.

Musze Was doczytac bo zescie naskrobały tego troche :szok:
miego dnia...

Ani@k fakt faktem nie skończyłam tego technikum ale jakoś się tym nie przejełam za bardzo :-Dbrat robi słuchaj bo jego pomysłem były te półeczki nad kibelkiem podświetlane ;-)i sufit , to on z punktu budowlańca podpowiedział kilka drobiazgów :tak:żeby nie było :tak:
anuszka no dziwne podejście powiem Ci,że ja przez tyle lat się nie spotkałam z takimi dziwnym podejściem ,a Ani@k ma racje wysoka prolaktyna nie służy zafasolkowaniu i bromka trzeba brać ,a clo jest po to aby zwiększyć szanse na owulację ,której może nie być :sorry2:albo jest kiepska
no to kochana trza się spotkać i nie ma co gdybać :tak:

szyszka nie ma co się przejmować suknią ,że w taką nie wejdziesz grubasie:-p pomyśl,że to najpiękniejsze szczęście w Tobie rośnie :-)

a wiecie co ,śniłam dzisiaj ,że rodziłam było chyba z 10 dziewczyn na sali , tak ładnie było na niej ,one rodziły a ja mówię ,"kurde ja rodzę już tyle czasu i nic , chyba jednak nie urodzę :sorry2:przecież nie możliwe jest , jak w ciąże nie mogłam zajść to teraz pewnie nie urodzę " i podszedł do mnie przyjaciel ,któremu się dziecko rodziło i urodziło się już wszystkim babkom na sali i pyta się mnie "to jak , nie mogę gratulować Wam ?jednak nie urodzisz?" a ja wtuliłam się w niego i mówię "urodziłam ,słyszysz urodziłam i idę z dzieckiem do domu" i to był chyba chłopiec i taki sliczny malutki nosek miał jak mój jak byłam mała :-Dale sen co :szok:

Ostatnia edycja:
hej babolki:-)
zuza bardzo fajnie Ci to wyszło!!!:tak: prysznica bez brodzika zazdraszczam i to baaardzo! heh , nie dosc,ze ładnie wygląda to praktyczny jest:-) I bardzo podobają mi sie te kafelki (malutkie kwadraciki), bardzo! Czemu ja takich w swojej łazience nie mam?????:baffled::confused: A z umywalką czemu przesadziłas? Fajnie wygląda. Wprawdzie dla mnie byłaby za mała, no ale wygląda super:tak:
My jakies 4 lata temy urzadzalismy mieszkanie, wtedy ogladalam dekoratorskie programy w tv, w necie...do dzis mi zostało ogladanie "dekoratorni" na tv4. To był fajny czas, ile myśmy sklepów obeszli z przeróżnymi sprzetami/łazienkami/meblami itp masakra! Do tej pory jak widze w castoramie te tysiące baterii łazienkowych to myśle "dobrze,ze juz mam to za sobą"
Kurcze, gdyby człowiek miał mnóstwo kasy, to by sobie taką chate urzadził,ze ho ho!!! no a tak...kompromisy...

Ani@k to gratuluje siusiaka! :-Ddawaj dawaj propozycje imion, hehe, jak któras juz pisała, my sobie wybierzemy, wyręczymy Was:-D;-). Pogłaskaj brzucholka od ciotek, pewnie kopie juz całkiem konkretnie :**
Gatto sie nie bój!! chwilka placzu bedzie (niestety:-() i po bólu. Moze Gattinka jak Ewcia nawet nie zauważy,ze była szczepiona... w sensie,ze nie odchoruje.
katiuszka czemu srasz po gaciach? ze sobie nie poradzisz na szczepieniu??? no co Ty??.... to nic skomplikowanego;-)

Dziewczynk
i trzymcie sie i z eMami juz nie sprzeczajcie. Buziaki na zgode. Jasne,ze nie da sie cały czas w sielance zyc, ale zgrzyty szybciutko trza zażegnywać, szkoda życia na kłótnie i obrażanie sie:tak:

szyszka chusty to super wynalazek:tak: właśnie Młoda spi w chuście wtulona w moją szyje i wzdycha sobie;-):-D

anuszka.. hmmm... a musisz właśnie tam chodzic do lekarza?? jakoś dziwnie to wyglada... a wizyty co 9 m-cy przy problemach z hormonami to troche za rzadko.. moze znajdziesz innego "profesora"?:sorry2:

Ostatnia edycja:
kok.o no ja nie lubie ogólnie zakupów więc dla mnie to była tragedia ale mam za sobą i koniec kropka ,co do kafelków na podłodze to mój tata powiedział,że są ładne ale nie praktyczne i cholernie ciężko je się kładzie wbrew pozorom ,a one na dodatek są ścienne nie podłogowe więc jak to tato powiedział,może je szlak trafić za jakiś czas :baffled: no nic zobaczymy ,oj jak się ma kasę to wszystko można robić jak się chce ;-)my wydaliśmy więcej niż planowaliśmy ale mam nadzieję,że nie odchorujemy tego :-( bo też ją robiłam,pod kątem 15 lat albo i dłużej oby ;-):-)

anuszka może zmień lekarza mogę polecić Ci fajną panią dr :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry