• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

100% chlopak( usg)?Jak myslicie?

Kurka! Nie wiem dlaczego ale ja sobie ubzduralam tam siusiaka😆bo jakos na dziewczynke za dlugi ten wyrostek dla mnie 😁mam wrazenie, ze to hojnie obdarzony chlop. choc juz mam jednego syna🥰😍🥰i ddlatego dziewczynka rowniez bylaby mile widziana💖 tez wyczytalam, ze to ciutke za wczesnie...dlatego dziwie sie, ze lekarz podjal sie omreslenia plci juz na tym etapie. hmm... sama juz nie wiem🤔
Zobaczysz przy następnym badaniu

reklama
Na tym etapie narządy chłopca i dziewczynki w zasadzie wyglądają niemal identycznie, więc na podstawie tego pierwszego zdjęcia nie mógł tego zrobić :)
A widzisz... Ja kompletnie nie mialam swiadomosci i wg. Mnie i meza on wlasnie na tym zdjeciu bazowal... Moze tak jak my widzial cos dlugiego i konkretnego i stwierdzil, ze chlopak😃

Jeśli ta biała jaśniejsza kreseczka to wyrostek, to bardziej wskazywałoby to na dziewczynkę.
Ale ja nie jestem lekarzem, więc nie ma pewności czy ta kreseczka to wyrostek 😂

Jeśli ta biała jaśniejsza kreseczka to wyrostek, to bardziej wskazywałoby to na dziewczynkę.
Ale ja nie jestem lekarzem, więc nie ma pewności czy ta kreseczka to wyrostek 😂
To masz na mysli co zaznaczylam w koleczku? Kurka nawet nie zauwazylam tego wczesniej i faktycznie tutaj " to cos" jest skierowane ku dolowi🤔dalas mi do myslenia
... Bo ja to bardziej szukalam czegos sterczacego lub plaskiego wzdlug kregoslupa...ale tutaj ewidentnie na kazdym zdjeciu jest chyba zasloniete nozkami... Ale kurcze faktycznie...ta biala struktura ( kreseczka o ktorej mowisz) jest konkretnie wyodrebniona i zwrocona ku dolowi. Teraz mam do myslenia😃. Powiem Ci, ze jestes bardzo spostrzegawcza. Choc ponoc ja do takowych naleze😃a kurna w ogole na to nie spojrzalam...a teraz jak powiedzialas to tylko to widze😆

Załączniki

• IMG_20220331_141342.jpg
    IMG_20220331_141342.jpg
    361,3 KB · Wyświetleń: 65
Tak - to miałam na myśli. Ale czy to jest ten wyrostek płciowy, to nie mam pojęcia.
Na zdjęciach w necie nieco inaczej wygląda - bardziej cienka na linia jest.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry