reklama
cytryna siedzisz i kwiczysz. mi zabroniono chodzić a już napewno wychodzić z labo. ksiażkę miałam, na której czytaniu nie mogłam się skupić bo było mi tak niedobrze. 
love nikt nic nie wie :-(
teraz ja mam pytanko do wieloródek...może trochę intymne. dziewczyny, ile czekałyście na @ po porodzie i jak to wyglądało? jakby kran się urwał, czy jakoś normalnie?
moja koleżanka dziś dostała...2,5m-ca po porodzie. i się wystraszyłam, bo u niej to jakiś horror.

teraz ja mam pytanko do wieloródek...może trochę intymne. dziewczyny, ile czekałyście na @ po porodzie i jak to wyglądało? jakby kran się urwał, czy jakoś normalnie?
moja koleżanka dziś dostała...2,5m-ca po porodzie. i się wystraszyłam, bo u niej to jakiś horror.
Mysza84
Fanka BB :)
monia u mnie pojawiła się książkowo 6 tyg po cc. Nie było jakiegoś mocnego strumienia, ale o wiele bardziej obfitsza była niż te przed porodem. Choć nie raz słyszałam że te pierwsze poporodowe @ wyglądały jak bardzo mocne krwawienia. Ale to tak jak z porodem, każdy może mieć inaczej.
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Monia ja przy Igorze dostałam jakoś po 4-5 miesiącach, a przy Alicji około 8-9, ale obydwoje karmiłam piersią, a wtedy często później @ przyłazi (jak dla mnie git:-)) Normalne miałam, tak jak wcześniej.
Mam pytanie dziwnej treści, bo tak dzisiaj się zaczęłam zastanawiać. Teraz weszła segregacja śmieci i co z pieluchami
Może któraś zorientowana jak to wg przepisów ma być.
Mam pytanie dziwnej treści, bo tak dzisiaj się zaczęłam zastanawiać. Teraz weszła segregacja śmieci i co z pieluchami

Mali250393
monia ja dostałam jakoś 5-6 miesięcy po porodzie i była obfitsza ale każda następna była bardziej podobna do tej z przed ciąży
annaoj ja akurat z pampersami nie mam problemu bo wrzucamy do pieca i są spalane. Tyle co ja czytałam to są 4 worki, a pampersy i kobiece akcesoria higieniczne do tzw. reszty śmieci które ida osobno
annaoj ja akurat z pampersami nie mam problemu bo wrzucamy do pieca i są spalane. Tyle co ja czytałam to są 4 worki, a pampersy i kobiece akcesoria higieniczne do tzw. reszty śmieci które ida osobno

monia z tym okresem po porodzie to sprawa bardzo indywidualna. Ja dostalam po 7 miesiacach I moj byl jak najbardziej normalny od poczatku I w ogole bezbolesny (przed porodem mialam bolesne okresy). karmilam piersia na zadanie I okres pojawil sie kiedy mala zaczela zastepowac niektore posilki mleczne - niemlecznymi.
Pamietam ze byly dziewczyny u nas na watku ktore dostaly okres po kilku miesiacach, inne dopiero po roku. Z niektorych sie lalo ciurkiem, u innych bylo ok. Takze nie przewidzisz jak bedzie.
Pamietam ze byly dziewczyny u nas na watku ktore dostaly okres po kilku miesiacach, inne dopiero po roku. Z niektorych sie lalo ciurkiem, u innych bylo ok. Takze nie przewidzisz jak bedzie.
Mam pytanie dziwnej treści, bo tak dzisiaj się zaczęłam zastanawiać. Teraz weszła segregacja śmieci i co z pieluchamiMoże któraś zorientowana jak to wg przepisów ma być.
Właśnie o tym samym myślałam ! I znalazłam to : Jak segregować , z linku wynika, że odpady higieniczne w czarnym worku, na odpady INNE.
iryska
monia-ja dostałam @ jakiś miesiąc po zakończonym karmieniu-czyli po 1,5 roku(jupi)Przy następnym cyklu zaszłam w ciąże haha
-Lorelain-
cytryna siedzisz i kwiczysz. mi zabroniono chodzić a już napewno wychodzić z labo. ksiażkę miałam, na której czytaniu nie mogłam się skupić bo było mi tak niedobrze.
jakoś po pół roku jak juz mniej karmilam a wiecej dostawał innego jedzenia. Wiem że dziewczyny nie karmiące cyckiem miały @ bardzo szybko.
reklama
Podziel się: