reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

100 pytań do... :-)

O, to widzę, że z mojego rocznika żadna się nie ujawniła, bo ja jestem `84 :-)
A kąpiel trwa zawsze kilka minut, dokładnie tyle, ile potrzeba na umycie małego ciałka. Żadne zabawy w wannie u nas na razie sie nie odbywają, bo Gaba nie czerpie z tego większej przyjemności. Zdecydowanie bardziej woli zabiegi kosmetyczne już po kąpieli :-)

reklama
A u nas wbrew regułom kąpiel na głodniaka, więc młody się cieszy, ale na jedzenie, które będzie po :p także tylko mycie, potem zabiegi, a przy ubieraniu już nas popędza głodomorek ;D

Jaś też na głodomora, wrzask następuję przy wkładaniu drugiej rączki w body- jest to jednoznaczne z "głodny jestem, szybciej matka!":D

U nas kąpiel trwa od 5 do 15 minut mały lubi się kapać wierzga nogami jak szalony :) zabiegi po też lubi :) My się kąpiemy gdzieś tak 1 godzinę po jedzonku :)

u nas trwa jjakieś 10 min młody szleje najlepeij by spał w wannie -oczywiście na glodniak nie ma szans:no: a jak go wyciągam z wanny u kładę na przewijak to meag ryk!!!!!!!!! nie nawidzi sie kremować i ubierać:no::no: no chyba że lezy na brzuchu i zrzuca wszystko co na przewijaku:-D:-D a ja muszę go ubierać od tyłu :eek::cool::-D:tak:

Małgoska tez zrzuca wszystko co ma pod reka przy ubieraniu po kapieli:-D a lubi sie ubierac itd chyba tylko dlatego ze kapiel jest w łazience a przewijak na pralce nad ktora jest kaloryfer a na nim na ogoł cos wisi i ona wtedy sobie do tego gada:-D

U nas też głodniak i też jest popędzanie ale na noc to ona kaszki wypija 240!!! ale dobrze bo ona tylko 2 razy góra 3 pije mleko na dobe i od tygodnia kąpiemy w dużej wannie bo w małej cały pokój był zachlapany od jej szaleństw:-D:-D:-D
za to dzisiaj po obiadku poszłam jej umyc rączki pod kran :szok::szok::szok:ło matko jak zdzwiwiona była że woda z kranu leci normalnie ameryka dla nas to takie normalne a dla tego maluszka jak odkrycie jakiegoś nowego cudu heh:-):-)

reklama
Do góry