reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

100 pytań do... :-)

A my już drugi dzień bez śliniaczka jemy:tak: bo niby Pawcio je pięknie, ale co chwila wpycha śliniak był wkładany do buzi i koniec końców i tak byliśmy umorusani, a teraz nie ma co wkładać i jest spokój:-D

reklama
dziewczynki jakie macie sposoby na zabkowanie bo jakos nie jestem w temacie a teraz maly tak wyje ciagle przeciez nie moge mu mascia smarowac....mam bobodent;/macie jakies swoje sposoby ?

dentinoxem smaruje się dziąsełka przy ząbkowaniu. Ja Bartkowi smaruję kilka razy dziennie jak widzę, że zębiska ruszyły i się męczy.
Viburcol za to nie sprawdza się u nas wcale, zero reakcji

reklama
Bobodent mozna do 6x na dobę - czytaj Julia ulotki od leków

BOBODENT żel 10g

Preparat zalecany w stanach zapalnych dziąseł przy ząbkowaniu oraz przy wyrzynaniu się zębów mądrości. Stany zapalne błony śluzowej jamy ustnej i dziąseł.

Skład
Chamomillae extr. sicc. 0,50 g Thymi extr. sicc. 0,50 g Lidocaini hydrochloridi 0,50 g Vehiculum ad 100,00 g
Działanie
Zawarta w preparacie lidokaina działa miejscowo znieczulająco, wyciągi: rumiankowy i tymiankowy działają przeciwzapalnie i przeciwbakteryjnie.

Wskazania
W stanach zapalnych dziąseł przy ząbkowaniu oraz przy wyrzynaniu się zębów mądrości. Stany zapalne błony śluzowej jamy ustnej i dziąseł.

Dawkowanie:
Kroplę żelu wcierać w bolesne miejsca palcem lub wacikiem. Stosować 3 razy dziennie, maksymalnie 6 razy na dobę, najlepiej po posiłkach i przed snem.

Ostatnia edycja:
Do góry