• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

-

reklama

Załączniki

• 64A7561B-2571-4DBA-8EAB-42431815F013.jpeg
    64A7561B-2571-4DBA-8EAB-42431815F013.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 84
reklama
Kochana Ty to zawsze nic nie widzisz xd hihi

Bo nie doszukuję się na siłę, nie zmieniam ustawień monitora, nie wrzucam zdjęć do programów obróbki graficznej - po prostu rzucam okiem i albo coś jest, albo nie ma.
A wolę napisać, że nic nie ma, niż dawać nadzieję, że jest cień cienia cienia, a później rozczarowanie, jak okres przyjdzie.

@GabrielaNowak85 a owulację miałaś w terminie, czy wcześniej? Ja nawet w 33dc nie miałam takich krech :D

Bo nie doszukuję się na siłę, nie zmieniam ustawień monitora, nie wrzucam zdjęć do programów obróbki graficznej - po prostu rzucam okiem i albo coś jest, albo nie ma.
A wolę napisać, że nic nie ma, niż dawać nadzieję, że jest cień cienia cienia, a później rozczarowanie, jak okres przyjdzie.

@GabrielaNowak85 a owulację miałaś w terminie, czy wcześniej? Ja nawet w 33dc nie miałam takich krech :D
Wiem wiem kochana...smieje sie...bo zawsze jak jest post tego typu ja widzie Ty nie....i zawsze sie śmieje:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry