Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mi się wydaje ze to 10.04 czyli dziśW ogóle widzę, że USG jest z kwietnia, więc autorka jest już w zaawansowanej ciąży..
co? 30.04mi się wydaje ze to 10.04 czyli dziś![]()
Pewnie o ustalenie ojca...No w starym poście panikuje, że jej się data porodu z om i USG nie zgadza o kilka dni.
Nie mam pojęcia o co chodzi [emoji1745]
Dobrze wiedziećPewnie o ustalenie ojca...
A tak poza tym, "yolk sack" tłumaczy się nie "ciałko żółte" tylko "pęcherzyk żółtkowy". Widzę, że ostatnio ten błąd się powtarza w wypowiedziach różnych forumek.
No ale to zupełnie normalne. Mało komu się zgadza. Po pierwsze wystarczy, że owulacja się przesunęła o kilka dni w tą lub tamtą, zależy jaka długość cykli, zależy, kiedy dokładnie doszło do zapłodnienia i zagnieżdżenia... To nie jest komputer, że wszystko idealnie na czas.No w starym poście panikuje, że jej się data porodu z om i USG nie zgadza o kilka dni.
Nie mam pojęcia o co chodzi![]()
Ja to przecież wiemNo ale to zupełnie normalne. Mało komu się zgadza. Po pierwsze wystarczy, że owulacja się przesunęła o kilka dni w tą lub tamtą, zależy jaka długość cykli, zależy, kiedy dokładnie doszło do zapłodnienia i zagnieżdżenia... To nie jest komputer, że wszystko idealnie na czas.![]()
Tak, tak, to było do autorki, ja wiem, że Ty wieszJa to przecież wiem![]()