reklama

.

Spodziewam się @ na 6 marca. Mam jeden test w domu i myślę, że wcześniej niż w tym terminie nie będę robić 🤔 chociaż kto wie 🙈 może nie wytrzymam 😂

Rozumiem w 100% ☹️ w zeszłym cyklu przerabiałam to samo, a @ przyszła później niż przypuszczałam. Testów też zrobiłam chyba trzy...

Z tego co wyczytałam w necie, to progesteron między 21, a 25 dniem cyklu. Wtedy można się przekonać, czy cykl był z ovu
ja w tym cyklu zrobiłam coś koło 6 🤣 chociaż @ dalej nie ma

No to masz troszkę czasu do testowania, mam nadzieję że Ci się poszczęści i ujrzysz 2kreseczki 🥰

reklama
Jak nie będzie szło albo będziesz ciekawa po prostu to sprawdź sobie długość fazy lutealnej (od owu do @). U mnie przy kp (karmiłam do 2 lat z hakiem) mimo owulacji które było widać na usg i w pozytywnych testach owulacyjnych nie szło właśnie ze względu na zbyt krótka fazę lutealna (minimum do zajścia w ciąże to bodajże 10 dni). 2 tygodnie po odstawieniu miałam już dwie kreski :)

Jak nie będzie szło albo będziesz ciekawa po prostu to sprawdź sobie długość fazy lutealnej (od owu do @). U mnie przy kp (karmiłam do 2 lat z hakiem) mimo owulacji które było widać na usg i w pozytywnych testach owulacyjnych nie szło właśnie ze względu na zbyt krótka fazę lutealna (minimum do zajścia w ciąże to bodajże 10 dni). 2 tygodnie po odstawieniu miałam już dwie kreski :)
może sprawdzę to w następnym cyklu.
Ja puki co nie zamierzam kończyć kp, chodź ostatnio mam wrażenie że mam mniej mleka ,co mnie troszkę martwi ☹️

Dziękuję za radę ☺️

A długo się starałas?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry