Najpierw przeczytaj mój post.Jakbyś przeczytała chociaż pierwszy post to wiele bys się dowiedziała. Czepiasz się kogoś a sama nie potrafisz przeczytać kilku zdań.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najpierw przeczytaj mój post.Jakbyś przeczytała chociaż pierwszy post to wiele bys się dowiedziała. Czepiasz się kogoś a sama nie potrafisz przeczytać kilku zdań.
przecież to kolejny troll jest co też ma tu z 4 kontaJakbyś przeczytała chociaż pierwszy post to wiele bys się dowiedziała. Czepiasz się kogoś a sama nie potrafisz przeczytać kilku zdań.
Dodałas go chwilę przede mną więc nie miałam możliwości przeczytać.Najpierw przeczytaj mój post.![]()
Myślę że skoro lekarz kazał jej kontrolować betę to wszystko będzie wiadomoJa również dobrze życzę dziewczynie, ale trzeba być realistą.
23.04 miała negatywny test ciążowy, a 24.04 już niby lekarz dojrzał pęcherzyk w macicy. Zresztą to USG jest tak niewyraźne, że nawet trudno potwierdzić, że to pęcherzyk ciążowy, bo takich czarnych plamek na załączonym zdjęciu jest znacznie więcej. I zupełnie jest dla mnie niezrozumiałe dlaczego akurat ta, to pęcherzyk ciążowy. Jeśli to 5tc, to przynajmniej ciałko żółte powinno być w pęcherzyku. Ja nic takiego tam nie widzę.
Mogę się założyć, że za 3 tygodnie pojawi się post, że poroniła, a to po prostu przyjdzie kolejna @.