reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

.

reklama
Mój robi raz na 10 dni Kupy ale kp tylko.
Baki po tygodniu też już straszne śmierdzące. Kolor taki sam
U nas podobno to norma przy kp no i się nie męczy.
Ma twardy czy miękki brzuszek ? Kładziesz na brzuch często ? Dobrze też rowerek żeby się odgazował i masaż zgodnie ze wskazówką zegara
Wiem, że są takie wlewki ale to przy zatwardzeniu

Mój robi raz na 10 dni Kupy ale kp tylko.
Baki po tygodniu też już straszne śmierdzące. Kolor taki sam
U nas podobno to norma przy kp no i się nie męczy.
Ma twardy czy miękki brzuszek ? Kładziesz na brzuch często ? Dobrze też rowerek żeby się odgazował i masaż zgodnie ze wskazówką zegara
Wiem, że są takie wlewki ale to przy zatwardzeniu
Czasami ma twardy ale nie trwa to jakoś długo. Kładę na brzuch ale nie często, bo nie lubi, płacze.
Robię rowerek ale nie pomaga na odgazowanie. Podkurczam nóżki do brzuszka, to czasem coś tam pomoże odgazować, ale słabo. Masaż nie pomaga..

Czasami ma twardy ale nie trwa to jakoś długo. Kładę na brzuch ale nie często, bo nie lubi, płacze.
Robię rowerek ale nie pomaga na odgazowanie. Podkurczam nóżki do brzuszka, to czasem coś tam pomoże odgazować, ale słabo. Masaż nie pomaga..
no dziecko musi być na brzuszku. Mój też nie lubił ale parę razy po 2 min dziennie czy nawet krócej chociaż. Masaż robisz na oliwce ?
Spróbuj jeszcze podnieć za pupę do góry i na boki przekręcaj u nas to super działało. Jeszcze termofor z pestek zagrzać

Ostatnia edycja:
a jak nie leżenie to chociaż często na leniwca noś. Jak nie pomoże to pediatra skoro się męczy,

Do góry