asiorreek
Fanka BB :)
moje drogie mamy poradzcie cos bo juz nie wiem co robic. moj syn za tydzien skonczy 3 lata od prawie 2 miesiecy znowu zaczal robic kupe w majtki. nie wiem dlaczego nie wiem co juz zrobic zeby tego nie robil. na kibelek zaczal sienzalatwiac gdy mial 1,5 roku i fajnie wszystko mu szlo we wrzesniu poszedl domprzedzzkola i tez niebhylo problemow nawet zaczal sam sie podcierac. w nocy wstawal i robil siku ladnie a teraz nagle z dnia na dzien wali w majty. poczatkowo myslalam ze przypadek. pozniej przygladalam sie mu bardziej i wyglada ze nie ma czasu leciec na kibelek nawet gdy widze ze tupie nogami i probuje z nim isc do toalety to sie nie zalatwi a chwile pozniejnarobi w majty... w czerwxu urodzila nam sie corka myslicie ze on chce byc przewijany tak jak ona.. chodze lumacze ze duzy ze kibelek chce jesc -to na niego dzialalo jak go uczylam korzystania a teraz nic nie dziala w nocy sie budzi i przychodzi kilka razy do mnie. rozmawialam w przedszkllu z paniami ale mowia ze tam jest fajny ze aktywny ze bawi sie z dziecmi.. w czerwxu urodzila sie nam corka myslicie ze on chce byc przebierany tak jak ona. przeciez to juz pol roku jak marysia z nami jest i bawia sie razem i fajnie..normalnie nie wiem czy tlumaczyc mu dalej czy do lekarza isc czy to olac i nie zwracac uwagi jak narobi. wiem ze sie tego wstydzi bo placze prosi zebym go zaraz przebrala mowi ze juz nie bedzie tak robil a i tak nastepnego dnia to samo..