Witam jestem nowa tutaj i chce dodac ze nie jestem w Polsce w tej chwili tylko w Irlandii więc moze byc ciezko z rozpoznawaniem mm ale sprobuje bo potszebuje pilnej pomocy. Od urodzenia coreczka jest na mm bo ja musialam pszeisc kuracje antybiotykow i slad po mleku zaginal. Coreczka byla na mleku Aptamil,zaczęło sie mocne ulewanie wiec lekarka kazala pszeisc na mleko AR. Zrobilismy tak i wszystko bylo ok,ale po pare tygodniach mała zaczela miec śluz w kupkach. Odczekalam ale nie minęło w dodatku zawsze byla nie spokojna kiedy jadla. Wiec lekarka pszepisala mleko hydrolizowane Nutramigen,tylko problem byl w tym ze mala wogole w zaden sposob nie piła go
byl weekend więc w niedziele tydzien temu poszlam i kupilam Mleko modyfikowane kozie Nanny care,mała pila go ze smakiem i do dzis z reszta jej smakuje ale odkad zaczęła go pic robi bardzo twarde kupki. Przez pierwszych pare dni mne to nie martwilo bardzo myszlamam ze to przez zmianę,i mala nie stekala z bolu przy robieniu kupki,ale dzis jest gorzej,od rana prezyla sie myszlalam ze bedzie duza kupka a okazalo sie ze ma malutkiego bobka,a za drugim razem jak probowala robic kupke to oprocz malenkiego kawałku sluzu wiecej nic nie wyszlo
prosze pomoc czy mam zmienic mleko czy poczekac,dodam ze lekarze tu sa okropne