Konwalia90
Fanka BB :)
Mi ginekolog powiedział że wykonanie bety i jej przyrostu na etapie kiedy w usg widać juz ciałko żółte jest niewiarygodne...ale czy to prawda nie wiem7mm bez cialka zoltego. Bylas na becie ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi ginekolog powiedział że wykonanie bety i jej przyrostu na etapie kiedy w usg widać juz ciałko żółte jest niewiarygodne...ale czy to prawda nie wiem7mm bez cialka zoltego. Bylas na becie ?
Mi ginekolog powiedział że wykonanie bety i jej przyrostu na etapie kiedy w usg widać juz ciałko żółte jest niewiarygodne...ale czy to prawda nie wiem![]()
Wiecie co, mi się wydaje że jednak tam coś jest tak 1-2 mm ale boję się myśleć że jest ok. Patrzyłam na stare usg z podobnego okresu ciąży i widok bardzo podobny ale kiedyś lekarz nie wspominał o sercu itp tylko zlecił badania. Dlatego że tym razem zrobił inaczej się denerwujęa może coś się zmieniło w ciągu tygodnia kilku lat?
@Jaga1234 sluchaj mialam podobna sytuacje do Twojej, lekarz kazal chodzi mi z tygodnia na tydzien, ze juz powinnien byc zarodek, w koncu stwierdzil, ze to puste jajo i skierowal mnie na zabieg lyzeczkowania, na szczescie w szpitalu przed zabiegiem zrobili mi usg, okazalo sie, ze pojawil sie piekny zarodek z serduszkiem(bylo wtedy 2 dni) od poprzedniego usg z niby pustym jajem.
Takze czekaj na spokojnie, a przede wszystkim gdyby sie nawet za te dwa tygodnie okazalo ze puste jajo to idz sprawdzic do innego lekarza..Mozesz zrobic bete, jak pojawia sie zarodek to beta moze rosnac wolniej przy duzych parametrach, ale na pewno nie spada.