Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Dziewczyny ile teraz tygodniowo/miesięcznie przybieraja Wasze maluchy?
Bo mój Fifi to chyba za mało :-(w ciagu miesiąca przybrał tylko 650 gr a pediatra na szczepieniu nic na to nie powiedziała
No i chyba mam problem po podaniu glutenu :-( mały zrobił sie jakis niespokojny :-(mam wrażenie że czesto boli go brzuszek-płakac mi sie chce:-(
Moja Emilka w 6tyg przybrała ostatnio 800g, teraz przez 6tyg 900g i jest cały czas w tej samej siatce centylowej, więc 650g miesięcznie to normalneDziewczyny ile teraz tygodniowo/miesięcznie przybieraja Wasze maluchy?
Bo mój Fifi to chyba za mało :-(w ciagu miesiąca przybrał tylko 650 gr a pediatra na szczepieniu nic na to nie powiedziała
No i chyba mam problem po podaniu glutenu :-( mały zrobił sie jakis niespokojny :-(mam wrażenie że czesto boli go brzuszek-płakac mi sie chce:-(