reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wzrost i waga naszych 3-latków

J@god@

IV-V 2005, X 2009
Otwieram wątek, w którym będziemy mogły porównywać rozmiary naszych dzieci.

Krystian dokładnie na 3 urodziny miał
waga - 14.3kg
wzrost - 103cm

Teraz już trochę podrósł przez te prawie 3 tygodnie bo ma boom wzrostowy w tej chwili i od wizyty u pediatry spodnie zaczęły być za krótkie, więc podejrzewam, że przekroczył 104cm, wagowo w tej chwili nie wiem.

reklama
My nie bylismy ostatnio na zadnych pomiarach ale wdg mojego mierzenia i wazenia to David wazy ok18kg a wzrost 110cm

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie wiemy - tu sie dzieci nie mierzy i nie wazy - musze na wlasna reke posprawdzac to sie pochwale :-)

Maciek ma 3 lata i 3 m-ce, mierzy jakieś 106 cm, a waży 16,3 kg wg domowej wagi. jakoś od dłuzszego czasu zauważyłam, że niespecjalnie tyje, tylko rośnie..

reklama
Przemko w dniu 3cich urodzin mierzył 99,5 cm i ważył 16 kg (w ubraniu)
Milenka
wzrost 93,5 cm
waga 13,5 kg
rozmiar buta 25

Ostatnia edycja:
Do góry