Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie chodzi o aborcję a lekarz w Holandii nie uważają że kontrola po jest konieczna.Rozumiem, że chodzi o łyżeczkowanie. Może poczekaj do wizyty u lekarza. To, że już nie krwawisz nie oznacza,że wszystko jest ok. Minął dopiero tydzień a Ty już myślisz o seksie.
Nie chodzi o aborcję a lekarz w Holandii nie uważają że kontrola po jest konieczna.
Aborcja nie była farmakologiczna niestety w 12 tygodniu dowiedziałam się że dziecku serce zatrzymało się w 8 tygodniu po 2 tygodniach od momentu dowiedzenia się krwawilam później dostałam silnego krwotoku i bólów brzucha i lekarze podjęli decyzję o natychmiastowej aborcji i nie była to farmakologicznaGeneralnie prawidłowo przeprowadzona aborcja farmakologiczna nie jest wskazaniem do kontrolnego usg. Możesz zrobić je dla swojego spokoju jeśli masz taką możliwość, ale jeśli nie to po zakończeniu krwawienia jeśli nie ma żadnych dolegliwości można rozpocząć współżycie
Aborcja nie była farmakologiczna niestety w 12 tygodniu dowiedziałam się że dziecku serce zatrzymało się w 8 tygodniu po 2 tygodniach od momentu dowiedzenia się krwawilam później dostałam silnego krwotoku i bólów brzucha i lekarze podjęli decyzję o natychmiastowej aborcji i nie była to farmakologiczna
No właśnie nie łyżeczkowanie lekarze kilku krotnie oznajmiali że właśnie odbywa się aborcjaCzyli miałaś łyżeczkowanie nie aborcję
To zupełnie różne procedury. W takiej sytuacji na jednak poszłabym na kontrolne usg przed rozpoczęciem współżycia
No właśnie nie łyżeczkowanie lekarze kilku krotnie oznajmiali że właśnie odbywa się aborcja
Kwestie językowe. Często słowo aborcja w obcym języku oznacza także poronienie, usunięcie również martwej ciąży.No właśnie nie łyżeczkowanie lekarze kilku krotnie oznajmiali że właśnie odbywa się aborcja