reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ach śpij kochanie...

EWAMAT fajnie ze MAjeczka spi juz tak ladnie!!!!

IRTASIA wiem co znaczy niespanie w dzien..LAila ostatnio jesli spi w dzien to jest swieto ludu.....

reklama
no u nas coraz lepiej oby nie zapeszyć Emilka spała od 21:30 do 8:30 i w dziś tez pospała ale ile nie wiem w każdym bądz razie zdążyłam jechać do szpitala z ksiązeczką i na zakupy :tak:;-)

dziś jedziemy do T wiec pewnie zaśnie w aucie w drodze powrotnej :baffled: albo postaram się jechać wcześniej i wrócić wcześniej żeby najwyżej ta drzemka nie była tak późno :confused:

Majeczka wczoraj usnęła po 21, bo biegała do zmroku po dworze. Obudziłam ją zmiana pieluchy ok. 23, bo jest odpażona. Ale napiła się tylko wody i spała do rana.

odpukać, u nas dośc dobrze ze spaniem, od dwóch dni nawet całą noc przespała u siebie w łóżku bez żadnej pobudki :baffled: czyli od godziny 21.30 do 8.11 wczoraj, a dziś do 7.11 :tak::-)

Irtasia,przeslodkie to zdjecie:sorry2::tak:.
A mi dzis konrad budzil sie w nocy i plakal.W koncu dalam mu nurofen i spal z nami.Rano mnie obudzil walac mnie butelka nurofenu po nosie i trzymajac lyzeczke w reku:szok:.Chyba mu smakował:-D.

reklama
Do góry