dobranocka
podwójna październikówka!
Czarodziejka, tego ciuchlandu bym nie odżałowała :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mój mężulek ostatnio tez sie popisał. zrobiłam na obiad ogórkową bo dawno nie jadłam, no i siedzimy w kuchni, ja juz zjadłam i trzymam mała na rękach a D. nabrał zupę na łyżkę i małej do buzi przysuwa! ale zatrzymał sie, spojrzał na mnie i mówi "no co, tak na smaczek tylko" ! myślałam ze zemdleję. ale później przyznał sie ze chciał zobaczyc moją minę, częstko mi robi jakies psikusy zeby zobaczyc jak zareaguje i ma polewke ze mnie potem, dowcipnis!
bo tak kiedys sie robilo, nasze mamy czy babcie tak robilyMój tak samo zawsze robi. Specjalnie coś powie i czeka aż zareaguję, bo podobno minę mam w takich sytuacjach nieziemską.
A co do podawania dziecku jedzenia to on ostatnio chciał podać dziecku kapuśniak, oczywiście chciał sprawdzić moją reakcję, no ale ogólnie skąd się w jego głowie biorą takie pomysły to ja nie wiem?!
No,prawdziwa Francuzkę chciał z niej zrobićja mojemu znowu medal przyklejam bo wczoraj po kapieli mloda nie chciala zasnac od razu a ja poszlam szykowac dla nas obiad, wiec maz zajal sie mlodziutka, spiewal jej az padla)))))))))) a co do kawalow, wczoraj maz posadzil na dupci Leane na wersalce postawil przy niej butle z w inem i chcial zdjecie jej zrobic!!! walnelam mu w lapy ze go porypalo chyba! do tego mowi: nooo takiej fotki nie ma zadne niemowle!