Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

tomas, ja też swojemu dałam wielki medal za całokształt.A to my na balu przebierańców w zeszłym roku.Ja-wiadomo,czarownica,a obok mój M. -młodzian z lat 70tych
Zobacz załącznik 325916
Ja jeszcze z ukochaną fajeczką.Rany...jak ciężko mi było rzucić...
bardzo sie ruszyło wojsko nie wydaje dokumentów dopki nie unormuje sie sytuacja poniewaz jednym słowem policja spie............... Ma przyjechac 15.04. Czasem mam ochote pojechac i udusic meza ze bedac na 4 roku na studiach po przeterminowaniu paszportu nie wyrobił nowego. Tam niestety na 5 roku nie wydacza mezczyznie paszportu dopoki po uczelni nie skonczy wojska. Gdyby nie to to by był jeszcze jak byłam w ciazy. Tak wiec przewiduje maj
A wczoraj znalazłam złobek prywatny i za tydzien jedziemy obejrzec i wypełnic dokumenty. A w poniedziałek przerywam urlop na cel zwolnienia lekarskiego bo sie z tego wszystkiego pochoruje choc na 2 tygodnie.
Mój to za niedzielę powinien dostać medal a dzisiaj ma wielkiego minusa. W ubiegłym tygodniu obiecał mi, że dwa albo trzy razy na tydzień będzie wracał na kąpanie małego i d...a. Oczywiście nie udało mu się dotąd i zapewne wcale nie uda. Wiem, że ciężko pracuje, ale sam decyduje kiedy ma kończyć, więc mógłby chociaż czasami wrócić koło 18:00. Przez pierwsze dwa miesiące po urodzeniu małego jakoś potrafił a teraz nie?![]()
a nie myslalas moze zeby przeniesc kąpiel na pozniejszą godzinę? Moze mąz wtedy da rade przyjezdzac. Mysle ,ze on chcialby byc z Wami na tą kąpiel.