reklama

Ach te chłopyyyy!!!!!!

Natolin, makuc mam tak jak wy. Najchętniej wysłałabym mojego P. na księżyc, gdy mnie zdenerwuje. W związku z tym, że widujemy się głównie wieczorami, zwykle nigdzie się nie zamykam tylko idę wcześniej wpać. Nieważne, że z nerwów i tak nie zasypiam, ale przynajmniej nie muszę go oglądać na oczy.

Dziewczyny super ślubne zdjęcia!

Roxannka bardzo fajna historia. Zapewne wiele osób chciałoby mieć taką opowieść o początkach swojego związku.

reklama
A ja produkowałam Wam mega posta na głównym ale to co zrobił D. tak mnie wku****o, że aż się tu przeniosłam i musiałam napisać o co chodzi :wściekła/y: Idiot jeden!!! Ma takiego minusa, że chba do końca życia się do niego nie odezwę. A jeszcze nie czai ocb i się pyta czemu zła jestem? :angry: Otóż mój "pan idealny" na FB wstawił coś takiego:

mysle o tym ze pewna osoba mnie zabije ale, ale bez kitu perfekt, mniam i delicje ;)
http://www.smog.pl/wideo/42719/perfekcyjny_tylek/
plus jeszcze jego komentarze:
"nie da sie nie jarac co? :p"

mam ochotę mu strzelić w łeb, wyjśc z domu i nie wracać. Szykuje się taka awantura, ża aż mu współczuę. Najgorsze jest to, że on nic złego w tym nie widzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nosz ku*** :no::wściekła/y::angry::crazy::angry::wściekła/y::wściekła/y: w tym momencie tak przegiął że długo to popamięta!!!

Co Ci chłopy mają w głowach? Ja nie mogę! Przetrzepać mu mózg trzeba! Ma tu super kobietkę, córeczkę a on takie babsko beznadziejne ogląda.
Ja na mojego to bym się śmiertelnie obraziła i musiałby się nieźle starać.

napisałam publiczie na FB, że od tej pory jedyne tyłki, które będzie oglądał to te w internecie, więc skubany usunął cały wpis jakby nigdy nic takiego na FB nie wklejał itp. a teraz masajgo w domu i nie wiem, czy szybko się do niego odezwę. Gdyby nie Ala to by mnie w domu dłuuo nie oglądał....

Ja się chyba nie zgodzę z większością, bo nie widzę nic złego w tym, że facetowi podobają się inne kobiety/ich tyłki. Zdziwiona byłabym gdyby było inaczej. Oczywiście wszystko w granicach przyzwoitości. Nie zniosłabym gdyby przy mnie ślinił się na widok jakiejś baby. Nie mówię tu o samym stwierdzeniu faktu, że ktoś jest ładny, ma ładne nogi, itp. Wtedy potrafię nawet przyznać rację albo wyśmiać.
Swoją drodzą sama chciałabym mieć taki tyłek, o figurze nie wspomnę :-)

dokładnie o to happybeti mi chodzi. Sama zwracam uwagę na innych facetów ale nie dała bym w życiu na jakimś portalu takiego wpisu. Tym bardziej, że do FB mają dostęp wszyscy nasi znajomi i wg. mnie wyszło to tak jakby bardziej jarała go jakaś dupa z internetu niż WŁASNA ŻONA! Co innego jakby np. śmiechem powiedział mi "oo patrz ale dupa" czy coś a co innego coś takiego. Tym bardziej że 30 min. wcześniej docinał mi że tyłka nie mam i że z tyłu jak młody chłopczyk wyglądam....

makuc jak by nie bylo , na pewno jest Ci przykro , mnie tez by bylo gdyby mój mąż takie filmiki i komenty umieszczal na swoim profilu. Przytulam. A tak szczerze , to tyłek tej laski wcale mi się nie podoba :-( , zgrabna jest , to na pewno , ale tylek kiepski !!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry