Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jakas porabana ta dziewczyna - to co,dziewczyny kupki nie robia,tak,anielice żywiące się powietrzem...zgadzam się i ja.
Mamy córeczek, a macie jakieś obiekcje do tego, żeby tata przewijał mała? czy same zmieniacie pieluszke? Bo raz sie mnie dziewczyna zapytała czy M. to robi, a ja powiedziałam, ze małż zmienia bez problemu, a ta mi z tekstem, ze ona swojemu nie daje przewijac corki, bo wiadomo gdzie kupka wchodzi i to nie wypada, zeby taka zmieniał dziewczyce pieluszke i się zdziwiłam ??
No wiesz co, słyszę pierwszy raz takie coś. Szok. W życiu nie pomyślałabym, że to nie wypada tatusiowi myć małej czy zmieniać pieluszkę. Marcin robi wszystko od pierwszego dnia, bez oporów, głupich myśli moich czy jego. Dziwadło jakieś z tej dziewczyny.zgadzam się i ja.
Mamy córeczek, a macie jakieś obiekcje do tego, żeby tata przewijał mała? czy same zmieniacie pieluszke? Bo raz sie mnie dziewczyna zapytała czy M. to robi, a ja powiedziałam, ze małż zmienia bez problemu, a ta mi z tekstem, ze ona swojemu nie daje przewijac corki, bo wiadomo gdzie kupka wchodzi i to nie wypada, zeby taka zmieniał dziewczyce pieluszke i się zdziwiłam ??