• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Adopcja dziecka.

Witam dostaliśmy propozycje dziecka zakochaliśmy się od razu dziecko ma 4 latka po dwóch tygodniach złożyliśmy papiery do sądu ile trzeba czekać na decyzję i druga sprawa średnio się dogadujemy z rodziną zastępczą co wychowuje to mała czy ich zdanie będzie miało wpływ na sprawę

reklama
Witam. Mam pytanie do wszystkich korzystających z tego forum. Byc może ktoś napisze ze to nie na tym forum powinnam się o to pytać ale chciałbym poznać wasze zdanie. Czy mając swoje dziecko biologiczne zdecydowali byście się na adopcje drugiego? Pytam ponieważ mam córeczkę na którą długo czekałam. Ja sama jestem jedynaczką i zawsze marzyłam o dużej rodzinie. Oczywiście mam nadzieję że jeszcze Bóg mnie obdarzy dzieciątkiem ale rozważam także adopcje ( nawet za 2 ku. 3 lata). Co o tym sądzicie? Może ma ktoś doświadczenie z dzieckiem po adopcji?
Naprawdę nie ma dla Ciebie różnicy adoptowane dziecko a Twoje wlasne.Moja miłość do dziecka mojego ❤️jest tak silna ,że nie mogłabym adoptować co najwyżej pomagać w inny sposób to owszem.

Naprawdę nie ma dla Ciebie różnicy adoptowane dziecko a Twoje wlasne.Moja miłość do dziecka mojego ❤️jest tak silna ,że nie mogłabym adoptować co najwyżej pomagać w inny sposób to owszem.
To, że Ty nie możesz to nie znaczy, że ktoś inny nie potrafi otworzyć serca i pokochać a zarazem dać komuś szansę na normalne dzieciństwo i Star w dorosłą przyszłość.

Niektóre pary są po prostu do tego zmuszone bo in vitro nie przynosi skutku. Masz prawo do własnego zdania ale lepiej zachowaj taką uwagę na drugi raz tylko dla siebie bo jest to krzywdzące dla wyżej wymienionych par.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry