Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Naprawdę nie ma dla Ciebie różnicy adoptowane dziecko a Twoje wlasne.Moja miłość do dziecka mojegoWitam. Mam pytanie do wszystkich korzystających z tego forum. Byc może ktoś napisze ze to nie na tym forum powinnam się o to pytać ale chciałbym poznać wasze zdanie. Czy mając swoje dziecko biologiczne zdecydowali byście się na adopcje drugiego? Pytam ponieważ mam córeczkę na którą długo czekałam. Ja sama jestem jedynaczką i zawsze marzyłam o dużej rodzinie. Oczywiście mam nadzieję że jeszcze Bóg mnie obdarzy dzieciątkiem ale rozważam także adopcje ( nawet za 2 ku. 3 lata). Co o tym sądzicie? Może ma ktoś doświadczenie z dzieckiem po adopcji?
Powinno tak być ale ośrodki łamią procedury i czasem dają po roku związku małżeńskiego.Najmniej 5 lat
To, że Ty nie możesz to nie znaczy, że ktoś inny nie potrafi otworzyć serca i pokochać a zarazem dać komuś szansę na normalne dzieciństwo i Star w dorosłą przyszłość.Naprawdę nie ma dla Ciebie różnicy adoptowane dziecko a Twoje wlasne.Moja miłość do dziecka mojegojest tak silna ,że nie mogłabym adoptować co najwyżej pomagać w inny sposób to owszem.