Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sklep internetowy w irlandii z polskimi wozkami, lozeczkami, fotelikami i innymi akcesoriami dla dzieci - znizki i promocje dla polskich klientow - tanie wysylki do Irlandii i UK. FUNKY BABY EQUIPMENT
:-)jesli musicie wrócić do pracy i nie macie co zrobić z waszą pociechą zapraszam do mini-przedszkola w MOIM domku :-)
posiłki,gry,zabawy oraz wszelkie inne udogodnienia
to moje gg 12437784
ZAPRASZAM SERDECZNIE
bardzo chetnie wysle Wam foteczki z naszej galeri miejsca zabaw/mamy tez małą czytelnie
Po przejsciach jakich ja doznalam podczas bolu zeba podaje wam link do stowarzyszenia dentystycznego gdzie mozna znalesc informacje o dentystach ktorzy akceptuja karty medyczne lub nie. http://www.dentist.ie/locator/resultsplit.jsp
generalnie moja rada lepiej nie miec bolu zeba w Irlandii, a juz tym bardziej jak jestes w ciazy.
Mam pytanie chicalabym zapisac moja 5-letnia córke do szkoly od wrzesnia nie wiem czy nie jest juz za pózno mieszkamy obecnie na Finglas czy ktos wie gdzie jest tam szkola czy mozna dziecko zapisac w innym rejonie jesli tam by nie bylo miejsca
moze moglby ktos podac jakis link gdzie mozna dzwonic o to
Jesli ktos wie cos na ten temat Bardzo prosze o odpowiedz