Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To jest buziaczek mojego syneczka:-)
Takie zdjęcie są najkochańsze:-)Wczoraj moj synus dal upust swoim tworczym mozlowosciom
![]()
Dzieki Kochane:-)
Syn wczoraj wykorzystal sytuacje, ze zle sie czulam i musialam polezec wiec mowi: "Mamus, ale powiedz, ze sie zgadzasz"
A ja na to: "ale na co?"
On: "zobaczysz, tylko zgodz sie, proooosze!"
Ja: "No OK;-)"
No i stalo sieA , ze zaczelam troche protestowac, to sie musial pospieszc wiec nie byl w pelni zadowolony z wyniku koncowego:-)ale juz planuje nastepny raz
![]()
Tak mu zależało:-) To znaczy chyba, że też już nie może się doczekać siostruni

Wczoraj skladal z nami kolyske i malo co do niej nia wlazl

trzymal mnie za reke na usg a, ze umie o niebo lepiej niemiecki, to o wszystko pytal ja
:-)Taki maly mezczyzna - skarb
Jak sie dowiedzial, ze to siostra, to byl strasznie zawiedziony:-) Ale terazWczoraj skladal z nami kolyske i malo co do niej nia wlazl
Jest kochany. Jak byl ze mna u ginki, to zachowywal sie jak maztrzymal mnie za reke na usg a, ze umie o niebo lepiej niemiecki, to o wszystko pytal ja
:-)Taki maly mezczyzna - skarb
![]()
Gratuluję!!!:-)Dzieki;-)Naprawde moge na niego liczycWychowałaś prawdziwego mężczyznęGratuluję!!!:-)
Kazdej mamuni zycze takiego Synka
:-)
No i teraz jak widzi coś różowego zabawki albo ciuchy to mówi że dla Milenki musimy takie kupić. Ale ja się mimo wszystko nastawiam na masakrę po narodzinach małej.
A w jakim wieku jest Twój Zuch ? Mój nie chciał brata tylko siostręNo i teraz jak widzi coś różowego zabawki albo ciuchy to mówi że dla Milenki musimy takie kupić. Ale ja się mimo wszystko nastawiam na masakrę po narodzinach małej.
A ja już kupiłam Lolkowi prezent od siory - tor Hot Wheels![]()
Będzie dobrze. Jest już na tyle duży, że może będzie mógł Ci w czymś pomóc i poczuje się WAŻNY