Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no co Ty ja sie nie obrażam za to ,że ktos mi powie,że sie zmieniłam na buzi,albo że spuchłam..dla jednych jestem ładna dla innych taka sobie..ważne że dla mojego jestem jedyna i wyjątkowa i sama siebie akceptuję w 100%;-)no wiesz bałam się, że po naszym ostatnim nieporozumieniu już nie wkleisz swojej buziulkiktóra nota bene jest baaardzo sympatyczna
a Aninaka zawsze daje bez buzi, nie wiem czemu??
Meganne i MamoSówka - super!! bardzo ładne brzuszki![]()
a Aninaka zawsze daje bez buzi, nie wiem czemu??![]()

no co Ty ja sie nie obrażam za to ,że ktos mi powie,że sie zmieniłam na buzi,albo że spuchłam..dla jednych jestem ładna dla innych taka sobie..ważne że dla mojego jestem jedyna i wyjątkowa i sama siebie akceptuję w 100%;-)
dla mnie się zmieniłaś na buzi, ale nadal jesteś ładna, kto wie czy nie ładniejsza
;-) a podejście masz najlepsze jakie można mieć!oj, bo mam tylko kilka zdjęć z brzuszkiem i zawsze mam jakąś dziwną minę albo podwójny podbródek... wstydam się swojej gęby, która ostatnio spuchła jakoś.... Zresztą widziałaś mnie już![]()
e tam podwójny podbródek.. mi to czasem nawet trzy wychodzą
dawaj buziulkę a nie sie wstydzisz!!nasze gwiazdeczki :-)
nasze gwiazdeczki :-)