• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Album Fotograficzny

reklama
:-) Rechot fajowe zdjęcia
to wam się tez pokaże jak spedzam wolny czas :-)

Załączniki

• 19dbdbe44d.jpg
    19dbdbe44d.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 120
  • 06ebaf10ab.jpg
    06ebaf10ab.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 74
  • b34d96cc75.jpg
    b34d96cc75.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 73
A powiedz zastanawiałaś się już czy będziesz z Maleństwem chodzić na koncerty czy może podrzucisz do babci czy cioci ?
Ja nie lubię akurat takiego "klimatu", ale lubię patrzeć na ludzi który żyją swoją pasją czy muzyką :-)

A powiedz zastanawiałaś się już czy będziesz z Maleństwem chodzić na koncerty czy może podrzucisz do babci czy cioci ?

Na koncerty jak szybko się da :-). Mam juz dla dzidziora małą skórzaną ramoneskę :-).

W tym roku bylismy na Queen z siostrzeńcem, kótry ma 3 latka i świetnie isę bawił. Mamy nadzieję, ze naszemu dziecku muzyka przypadnie do gustu, ale skoro bedzie wychowywany razem z nią od dziecka, a nawet od bycia fasolką (już kilka koncertów teoretycznie zaliczył) to powinno być ok.

Muszę powiedzieć że jak twoje dziecko interesuje się tym samym co Ty to zdecydowanie wzrasta wartość tego co robisz czy słuchasz.
Ja od dziecka jeździłam konno i zaraziłam mojego synka swoją pasją i teraz sprawia mi ona zdecydowanie większą radość.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry