luczynka
Mama Oliwci i Witusia :)
Kochana, a czy Twoj luby wie, ze Ci na tym zalezy, ze dla Ciebie wazne jest, aby byc oficjalnie jego zona? Bo niestety z chlopami trzeba czasami zastosowac łopatologie i powiedziec prosto z mostu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My 4 lata temu tez chcielismy wziasc slub, ale nie bylo jeszcze kasy na wesele, wiec ustalismy ze slub koscielny i wesele beda dopeiro rok pozniej, a szybciutko zalatwilismy cywilny. W urzedzie placi sie grosze za udzielenie slubu, i tyle Wam wystarczy dla Waszej psychiki-uwierz mi bo to przerabialam. My jedynie co to zaprosilismy rodzicow, babcie i chrzestnych na obiad do restauracji po wszystkim, ot tyle. Ale tego tez byc nie musi, to juz byla nasza dodatkowa decyzja. Za ktora zreszta zaplacili po polowie rodzice z obu stron. A wszelakie formalnosci byly wszedzie juz latwiejsze.

a oto ja na dzisiejszym spacerkubrzuszek mam juz naprawde duzy....