Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Siuniab wow ! ale masz brzusio już :-):-)
Chyba przestane wchodzić w ten wątek, bo się swoim zacznę przejmować, że coś nie tak hehe
a jezeli ma byc to bedzie, nie martw sie. Mnie wyskoczyl nagle, bum i jest wielka juz kulka
pewnie i Ciebie to czeka;-)
kurdupelek) a w okresie dojrzewania nagle mi się urosło i w efekcie mam całą pupę pooraną rozstępami, do tego w zgięciach kolan i gratis kilka rozstępów na piersiach. Tak więc namiętnie smaruję się kremem Pharmaceris w nadziei, że uniknę kolejnych. Ale co będzie to będzie najważniejsza jest dzidzia, którą noszę w sobie 

Dziewczynki bardzo wam dziękuję za te komplementy w imieniu dzidzi bo to w końcu jej zasługa, że taki fany brzusio już mogę podziwiać ;-) Niestety mam problem z rozstępami tak jak pysia. U mnie tylko było trochę inaczej. Ogólnie jestem niska (154cmkurdupelek) a w okresie dojrzewania nagle mi się urosło i w efekcie mam całą pupę pooraną rozstępami, do tego w zgięciach kolan i gratis kilka rozstępów na piersiach. Tak więc namiętnie smaruję się kremem Pharmaceris w nadziei, że uniknę kolejnych. Ale co będzie to będzie najważniejsza jest dzidzia, którą noszę w sobie
Kaasiorek a gdzie tzn z kim robisz sesję?Ktoś wart polecenia?Jak tak to dawaj znać![]()
[/QUOTE]
podam Wam takie dane może będziecie chciały sobie porównać (nie wiem czy dobrze rozszyfrowałam wszystkie skróty
):