• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Album Fotograficzny

reklama
Mamo Sowko! :-)Soweczka przesliczna!
AgnesBest: super dzidzius!
Siunia! Brzucho cudo po prostu!
Teraz to juz te brzuszki sie takie fajne pileczki robia i nie maja nic wspolnego z przejedzeniem!

Wkoncu!!!!!!!!!hihihi!!!:-):-):-):-):-)

Shingle! Za taka cudna wiadomosc o Milence, to Ci przebaczymy brak fotki...ale tylko ten jeden raz!!!!!:-);-)

ja wczoraj mialam perwsza wizyte u mojej poloznej...i sobie podsluchalam serduszko mojego malenstwa...ah! cud, miod i...:-) ..i do tego...pani polozna sie mnie pyta czy ja czuje te kopniaczki, ktore slyszymy:eek:....male tak kopalo, ze na ultradzwieku bylo je slychac...a ja nic nie czulam...jakis taki juz gruboskorny ze mnie stworek czy cus:rofl2::rofl2::rofl2:... takze ja chyba jako jedyna moge sie pochwalic..hihi...ze ja mojego malenstwa kopniaczki slyszalam a nie czulam..:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

poza tym pani polozna zmierzyla mi moja macice METREM:eek::rofl2: ah! te dunskie metody:rofl2::rofl2::rofl2: no i ponoc siega mi juz do pepka...czyli cale 21cm od spojenia lonowego...czyli dwa tygodnie wiecej niz dzidzius :-p to ma sobie maluszek gdzie fikolki fikac!

sciskam brzuchatki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry