• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Album Fotograficzny

reklama
Tyśka super oryginalna sukienka!! Też jeszcze nigdy takiej nie widziałam, a o to powoli trudno w sukienkach ślubnych :) I ślub zimą... Coraz bardziej mi się taki podoba.. :)

Dziękuję dziewczyny za bardzo mile słowa :cool2:

Ilona wesele mieliśmy w Bombaju ;-)

Jeśli chodzi o sukienkę, ojjjjjj ile ja sie nachodziłam, naszukalam i naprzymierzałam sukienek ślubnych to moje... Strasznie wybrzydzałam i kręcilam nosem, chciałam mieć prostą, dopasowaną suknię... A teraz serio trudno o taką. Szukałam w internecie i w końcu natknęłam się na stronę Maggie Sottero. Szperalam i szperałam aż natknęłam się właśnie na fason który jak najbardziej mi odpowiadał, a że salonu Maggie Sottero nie ma nigdzie w poliżu to suknię na podstawie zdjęć uszyła mi krawcowa (która od lat specjalizuje się w szyciu sukni ślubnych i komunijnych). I niczym a niczym się nie różni od oryginału. :-)

Jeśli chodzi o sukienkę, ojjjjjj ile ja sie nachodziłam, naszukalam i naprzymierzałam sukienek ślubnych to moje... Strasznie wybrzydzałam i kręcilam nosem, chciałam mieć prostą, dopasowaną suknię... A teraz serio trudno o taką. Szukałam w internecie i w końcu natknęłam się na stronę Maggie Sottero. Szperalam i szperałam aż natknęłam się właśnie na fason który jak najbardziej mi odpowiadał, a że salonu Maggie Sottero nie ma nigdzie w poliżu to suknię na podstawie zdjęć uszyła mi krawcowa (która od lat specjalizuje się w szyciu sukni ślubnych i komunijnych). I niczym a niczym się nie różni od oryginału. :-)

Tyśka pewnie na twoje szczęscie różniła sie ceną :-):-):-) Sukienka super :)

Nie byłam tam jeszcze, ale słyszałam, że bardzo fajny lokal;-):-)

reklama
he he he ponieważ gupia baba mi nie zgrała zdjęcia to zrobiłam zdjęcie zdjęcia :-D:-D:-D:-D

https://www.babyboom.pl/forum/members/rechot1sb-62163/albums/ja-xd-2029/picture9992.jpg
picture9992.jpg

wyszłam jak dekiel....nie było mojego fotografa ulubionego on by lepsze pyknoł i nie ma uśmiechu bo się wkurwiłam że nie mój mi robi foto

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry