reklama

Albumik

reklama
Zwierzatka fajniste, dzieciaczki cudne. Rosną jak na drożdżach i tak trzymać :)) a tu trochę Marcela:
Przyłapany na gorącym uczynku. Zobaczcie jak sobie radzi.....
IMG_3045.jpg
A tu tak troszkę z frontu, żeby nie było tylko od doopki strony hehe:))
IMG_3056.jpg

dziunka chcesz miec jeszcze dwoch synkow hehe? Kiedys pisalas, ze bedzie Kubus:)
no chyba, ze sie zmienilo ;) tak tylko pisze bo mi sie przypomnialo i pomyslalam, ze moze dwojeczke jeszcze planujecie;P a tak powaznie to zycze tego syna bo chyba Go bardzo chcesz miec (oczywiscie w najbardziej odpowiednim dla Was czasie:))
niunias sliczna corcia ;)
mama Marcel jak zawsze uroczy :)

Zwierzatka fajniste, dzieciaczki cudne. Rosną jak na drożdżach i tak trzymać :)) a tu trochę Marcela:
Przyłapany na gorącym uczynku. Zobaczcie jak sobie radzi.....
Zobacz załącznik 351800
A tu tak troszkę z frontu, żeby nie było tylko od doopki strony hehe:))
Zobacz załącznik 351802

Hehe, cwaniaczek (skąd ja to znam:sorry:)

dziunka chcesz miec jeszcze dwoch synkow hehe? Kiedys pisalas, ze bedzie Kubus:)
no chyba, ze sie zmienilo ;) tak tylko pisze bo mi sie przypomnialo i pomyslalam, ze moze dwojeczke jeszcze planujecie;P a tak powaznie to zycze tego syna bo chyba Go bardzo chcesz miec (oczywiscie w najbardziej odpowiednim dla Was czasie:))
niunias sliczna corcia ;)
mama Marcel jak zawsze uroczy :)

Tak, tak, zawsze mi się Kubuś podobał, ale to chyba najbardziej popularne imię i niestety w naszej rodzinie już ktoś je wykorzystał :-(

Zobacz załącznik 351886Zobacz załącznik 351885Zobacz załącznik 351884Wizyta Antka w zoo na jednym zdjęciu. A pozostałe warsztaty pisankowe u dziadka:tak:

Ślicznie:-) a na te warsztaty za rok jadę z Wami;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry