reklama

Albumik

reklama
Dokładnie haha:-)

My też mieliśmy, ale latem nie dało się wyrobić (może dlatego ze samiec), nie potrafiliśmy go oswoić i sprzedaliśmy. A zainteresowanie było:szok: telefony się urywały:tak:

Ale króliczek śliczny, a najśliczniejszy Jaśko:tak: Tak będzie się nazywał mój syn:tak: I jakie ładne krzesełko macie :)

DSCN1932.jpgDSCN1886.jpgDSCN1928.jpgDSCN1865.jpgDSCN1721.jpgDSCN1662.jpgDSCN1927.jpgDSCN1753.jpg
Marcelek gotuje kawusie dla wszystkich e-ciotek i mamy :D
Zobacz załącznik 350087
no to smacznego :D
Zobacz załącznik 350088
a Nikola może dołączyć z ciastkami
Mniam, mniam, jaka smaczna :-D

Znalazłam stare zdjęcie Asi z jej popisową miną;-) takie mniej więcej spojrzenie spod byka rzuca nam kilka razy dziennie;-)

Zobacz załącznik 350186
Nikola też robi podobnie

Teraz ja zaprezentuje moją lalę

Ilona to niech tylko się spotkają a zrobią z nami porządek:-D

Polaa śliczne chłopaki, a Krystian na drugim zdjęciu - taką ma delikatną urodę, że dłuzsze włoski i prawdziwa dziewczynka:tak:

A tu kilka fotek znalezionych na lapku mamy, w tym mój brat - też prawdziwa dziewczynka:-D

Zobacz załącznik 350628Zobacz załącznik 350622Zobacz załącznik 350624Zobacz załącznik 350627Zobacz załącznik 350621Zobacz załącznik 350623Zobacz załącznik 350625Zobacz załącznik 350626

dziewczyny i brat boscy!!!!

MARTOLINKA tak nowe. Dołączył do papug, psa i kota nie wiem co będzie dalej. Ale potrawki to ja z niego nie zrobie.

DZIUNKA to brać się do roboty i będzie Jaśko :-) Jaśka pra pra dziadek, pra dziadek i dziadek to Jaśki, więc nie było mowy o innym imieniu.

Pathanka a daj fotki wszystkich zwierzaków:-)

Niunians nie przejmuj się, moja to też taki chłop:-D ale za to z szopą na głowie, której nie da się a nic ujarzmić:-D

reklama
DZIUNKA wstawiam papugi bo mam je na aparacie. Pies to owczarek niemiecki gdzies mam zdjęcia ale musze poszukać. A kot w okresie zima jesień to stały bywalec domu a teraz chodzi własnymi ścieżkami. Musze mu cyknąć fotkę, bo nawet nie wiem czy z okresu dojrzałości posiada taką.

Załączniki

• 4.jpg
    4.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 23
  • 3.jpg
    3.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 28

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry