reklama

Albumik

Kirakold - świetny synek.., a jakie zdziwienie j=na twarzy w piaskownicy buhahahahaha
Mama - moja starsza uwielbia huśtawki, Gonia mniej. A irokezz bommbowy,,,
Dziunka - widzę, że Asia lubi ogródek ,ślicznie już trzyma łychę, moja jeszcze łapie na końcu.. , miny trzaska przesłodkie, a Julka model śliczny.

reklama
dziunka 15?? Haha, dobry zart ;)
mam troszke wiecej bo w lipcu strzeli 25 ;) ale dziekuje :*
Widze ze u Was tez mruzenie oczek jak sie chce zdjecie zrobic, oj duzo Kuba ma takich, duzo :) super ma te zdjecia w ogrodku:) jak ladnie pdlewa tą konewką :) a Julka laska:D
mama irokez teh best :) super fota, a to razem tez macie sliczne :)
kiragold sliczny synek :)

dziewczyny super fotki :tak:,ale macie superową pogodę do tego :tak:
pola zgadzam się z dziewczynami że młodziutko wyglądasz :-)
dziunka u mnie drzwi wyjściowe cały czas na zamek zamknięte bo chwila nieuwagi i Kuby nie ma w domu :-D ,cwaniak wszystkie drzwi otwiera i wychodzi a daleko nie ma ;-)

Załączniki

• P1050631.jpg
    P1050631.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 63
Ania - przy wielkim wozie to synek malutki ;-) ale na twarzy uśmiech rewelacjaaa.
Fanta- na peirwszej focie taki zamyślony jak stary ;-), a na drugiej rozbrajający uśmiech... tak samo blisko moje podchodzą do tv i muszę je napominać;-):zawstydzona/y:

Ania - przy wielkim wozie to synek malutki ;-) ale na twarzy uśmiech rewelacjaaa.
Fanta- na peirwszej focie taki zamyślony jak stary ;-), a na drugiej rozbrajający uśmiech... tak samo blisko moje podchodzą do tv i muszę je napominać;-):zawstydzona/y:

Bo na perwszej fotce zagapił się w telewizor i nie zauważył, że robie mu zdjęcia :-D.
Z tym telewizorem to ciągle coś majstruje. Jak nie włącza to wyłącza, pstryka programami, a najbardziej podoba mu się przekręcanie tv raz w jedną, a raz w drugą stronę <stoi na nóżce>. Jego zainteresowanie odbiornikiem znika jak znajdzie pilota :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry