reklama

Albumik

reklama
AZA , martolinka - widać, że chłopaki się dogadywali, a zdjęcie jak śpią słodko w aucie aż mnie za serce chwyciło....;-)
Polaa - ale ten Twój synek śliczny wysoki facecik, przy moich przecinakach to byłby jak w wieku Hanki, w dodatku fotogeniczny ..

Polaa synek pierwsza klasa! Mały przystojniacha...

Wrzuce kilka zdjęć z naszego wypadu do Zoo:

Załączniki

• DSC_1255.jpg
    DSC_1255.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC_1173.jpg
    DSC_1173.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC_1093.jpg
    DSC_1093.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC_1000.jpg
    DSC_1000.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC_1257.jpg
    DSC_1257.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC_1261.jpg
    DSC_1261.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 60
royanna wiem, wszyscy mowia ze wyglada na starszego, pewnie przez ten wzrost ;)
AZA ale masz odwaznego synka, nie kazdy podszedlby tak blisko zwierzat ;) sliczny chlopczyk ;) a zdjecie razem macie cudowne:)

No mój Konrad szaleje za zwierzętami, czasem się z tego cieszę a czasem nie. Jak gdzieś zobaczy psa lub gołębie to biegiem za nimi. W Zoo czasem miałam problem żeby go upilnować, latał do wszystkiego co zauważył...

Super fotki z zoo :tak:

Asia to samo - zaleta lub wada posiadania zwierząt...

Miłek - ma kontakt tylko z papugą i na widok psa mojego brata woła "Kotek" i baaardzo się go boi tak jak moich zwierzaków:tak:
Czasem mamie zazdroszczę!
Bo Asia to leci za każdym zwierzęciem, a jak idziemy chodnikiem to chce stawać przy każdej furtce/bramie i wkładać rękę żeby psa pogłaskać:szok:
Za to jak byliśmy w stadninie koni to prawie przelazła pod płotem prosto pod kopyta konia i wielką awanturę urządziła ze jej nie pozwalamy pójść do konika!

Już nie mówiąc o tym że tygrysa Martolinki próbowała udusić:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry