reklama

Albumik

reklama
Dawno nic nie wstawialam to pokarzę fotki z sobotniej wycieczki do Podkowy Lesnej
pojechaliśmy sobie kolejka, nawet obiadek próbowalismy zjeść... a dalej to wiecie...
IMGP3648.jpgIMGP3650.jpgIMGP3677.jpg
IMGP3664.jpgIMGP3662.jpgIMGP3666.jpg
na placu zabaw w Podkowie
IMGP3681.jpgIMGP3680.jpg
IMGP3679.jpgIMGP3682.jpg

Kikolek - widać, że ucieczka mimo przygód, a może dzięki nim , udana, bo chłopaki na maxa zadowolone, a ten paw cudny!! A Ty kobitko ... fiu, fiu... na sportowo super!!

kilolek super wycieczka :) , a to ostatnie zdjęcie jak zobaczyłam najpierw to myślę sobie po co ty nam każesz oglądać jakiś dach i okna dopiero jak przeczytałam to otworzyłam jeszcze raz i zobaczyłam pawia heheehe

hahaha co do nóg to teraz je mniej widać, bo spódnice w dół zjechały na buodra jak schudlam hhaha ale nogi się nie zmieniły.

a paw, no nieźle wlazl. Od tej strony nie było widać, bo żywopłot ale własnie kończyl sie ślub i młodzi wychodziali z kościoła, tłum gości i ten paw nad nimi sie darł. A. czekał komu na glowę narobi :D obstawiał suknię mlodej

reklama
maxwell nie wiem czy wiesz ale ważymy sie bez dzieci na rekach:-D bo 80 to ok, moze wazysz ale z Marysia razem:-D wygladasz super:tak: Marysia oczywiscie tez slicznotka;)i czekamy na zdjecie brzuszka :tak:
kilolek kolejna laska;-) szczuplutko wygladasz;-) a chlopaki sa rewelacyjni, co do pawa to jedynie moge napisac, ze na zdjeciu sie go juz boje a co dopiero jakbym na zywo zobaaczyla:( ach ta fobia:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry