reklama

Albumik

Maxwell mi się najbardziej podoba gotowość do skoku w basenie, super! Co do Twoich 80 kg to chyba w uszach je masz:PPP czekamy na zdjęcie brzuchola :)))

Kilolek wypad widze udany. Fajnych masz chłopców a Ty jaka laseczka...

Dodam kilka fotosików z ostatnich dni, a co tam :)))

Załączniki

• IMG093.jpg
    IMG093.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 55
  • IMG084.jpg
    IMG084.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG077.jpg
    IMG077.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG055.jpg
    IMG055.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 50
reklama
maxwell zdjęcie w baseniku to chyba jakiś aqua aerobic co ?? fajniusia jest :)) ,a ty z tymi kg to byś się babo nie wygłupiała bo jak widzisz nikt w to nie wierzy
Aza Konradek to chyba jakiś mechanik będzie ,wszędzie tylko samochody i motory :))

mój za to ostatnio pomagał tacie zakładać panele P1050743.jpg a Kubusia Puchatka to i powozi P1050727.jpg i na spacer wyprowadza IMG_20110520_144904.jpgIMG_20110520_142705.jpg

Aza Konradek świetny, a jakie ustka ma czerwone :-) a to Wasz rowerek? Jesteś z niego zadowolona?

A zapomniałam się Ciebie zapytać - czy Ty przypadkiem nie podpisałaś jakiegoś paktu z diabłem? Bo to twoje spojrzenie...aż strach;-):-D

Ania jaką Kubuś ma czadową czuprynkę, słodziaczek kochany, wogóle na przedostatnim zdjęciu.

Ania pomocnik z Kubusia, że ho ho... Oczywiście przyjaciel musi być :)))

Dziunka hehe... masz na mysli pewnie zdjęcia na nk? Powiem Ci, że wszyscy Twierdzą, że diabelskie jak nic... Nie pamietam czy pisałam ale klienci jak pracowałam w KFC często mówili w żartach żebym się na nich nie patrzyła :))) Co do rowerka to nasz i ja jestem zadowolna, Konradkowi tez pasiuje...

Ania AZA super chlopaki ;)
Konradek rzeczywiscie chyba jakims mechanikiem bedzie, rowerek ma swietny ;) a Kubus widac, ze sie nie rozstaje z Kubusiem i dobrze w sumie ;) (slodko wyglada w tej czapeczce)
U nas pelno Kubusiow pouchatkow ale Kubie zaden nie przypadl jeszcze do gustu:/

Kilolek, fajne Twoje chłopaki wszystkie;-) A Ty wyglądasz extra!!
Ania, Aza - Kubuś i Konradek słodziutcy!!Do schrupania:-)
Zrobiłam dziś fotkę mojego brzusia (jutro zaczynam 15 tc)- sorki, ale w stroju domowym i bez make-up'u, hehe..a 80 kg mam na prawdę!!Ale dzięki za miłe komentarze..:-)

Załączniki

• P1030650 [DVD (PAL)].jpg
    P1030650 [DVD (PAL)].jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 61
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry