Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kilolek cudną michas ma fryzurkę kiedy mu ostatnio scinalas wloski? chyba nie az tak dawno? jak muszbko rosną wloski!!! szok!!! Pięknie wygląda (no oczywiscie Kuba tez ) ja bardzo chce zeby mój Olis miał takie długie wloski, tak obcięte na garnuszek uwielbiam takich chłopców ach miodzio! zachwycona jestem Nie scinaj mu kochana cudnie wygląda
kiedy to mój bedzie miał tyle włosków, do tej pory nie miał obcinanych ;/ troszkę mu z tyłu scięlam tych pejsików ale ciutek
Przed Bożym Narodzeniem ścinałam cąlkowicie na króciusieńko. Potem przed Wielkanoca już tylko grzywkę, bo nic innego nie dął sobie obciąć. Z resztą grzywkę też ściinalismmy przemocą. Teraz już znowu w oczy wchodzi. Muszę spróbować chociaż trochę mu obciąć - grzywkę i na karku, bo mu gorąco