reklama

Albumik

Lagajka śliczne z Was kobitki. Widze, że już babcią zostałaś :PPP
Mary Sonia ślicznotka jaką ma fajna sukienusie :)))

Ja dodam fotoski z dzisiejszej kąpieli na balkonie :)))

O jeny ale czad!!! A mi wszyscy mówią że basen na balkon nie, bo sąsiadów zaleje:sorry2: głupie gadanie. SUPER BASEN, Konradek przystojniaka, parówy niezłe:-D A ten stoliczek też super:tak: aż mam ochotę na taki basen, drogi był?

edit.Kurcze ale on duży jest...a Wy macie chyba szerokie wyjście na balkon i balkon większy...

To chyba ten? http://allegro.pl/nowy-basen-brodzik-z-daszkiem-miekkie-dno-wawa-i1709061822.html

Ostatnia edycja:
reklama
Kilka znalezionych fotek;-)

Julia w dniu zakończenia roku szkolnego
DSC00135.jpgDSC00116.jpg
Joasia w kąpieli (trzeba się dobrze wyszorowac;-))
DSC00149.jpgDSC00155.jpg
Gdzie jest bobas?:-D
DSC00156.jpg
Kąpiel w poJulkowej wanience wygrywa nawet z basenikiem;-):-D
DSC00161.jpgDSC00163.jpg

dziunka, aza, maxwell - to ciekawe co piszecie bo ja jakos nie widze podobienstwa Soni do mnie - pomijajac dolne czesci ciala ;) :D
Jakos dla mnei to cały Ł no ale mniejsza o to...

Dziunka
Jakos nie widac tych kg po Asi... hmmm moze pomiar wagi byl niewiarygodny co...? albo wzorst wiekszy niz podajesz bo naprawde asiula dosyc proporcjonalnie wyglada... hmmm

Nie:-) pomiar wagi b.dobry:tak: wzrostowo niziutka, najniższa z naszej trójcy (Antek Martolinki, Paweł Etny). Może tu będzie lepiej widac

DSC00094.jpg

Oj jest pulpaśna, ale taka nie rozlana a zbita. Twoja Sonia też na zdjęciach wygląda na proporcjonalną, szczupłą dziewczynkę:tak:
A jeszcze Miłosz - mój brat, chudzielec jak nic, żebra czuc, nosi ciuchy na 104 a waży 15 kg. W życiu bym nie powiedziała.

Lagajka sliczna masz corcie:tak: a zdjecie w chustach rewelacyjne :)
mary rośnie Ci modelka ;)
AZA haha, sniadanko w baseniku, super ;) tak pewnie lepiej smakuje:-)
dziunka Julka jak juz wiele razy pisalam to sliczna dziewczyna :-) jeszcze troche a bedziesz miala problemy z tymi rzeszami pod mieszkaniem:-D a Joasia jest pulpasna ale tak jak piszesz nie rozlana, slodki pulpecik:tak: Moj Kuba nosi tak jak Milosz na 104 wiekszosc ubranek, zdarza sie ze jeszcze na 98 :) a wazy niby 13.5 kg a mi sie wydaje, ze mniej :(
Buzke ma okragla (po mamusi oczywiscie) ale tak to szczuplutki

Dziunka ale ta Twoja Jula to śliczna dziewczynka a Asiula smiechula boska.Zdjęcie w wannie jak się szoruje superaśne :-D
Aza,Martolinka kupiłam te sztućce i miseczki jeszcze.

lagajka no ta fotka w chuście jest naprawdę super :)
mary Sonia na pewno podobna jest do siebie ;) hehe ale jest śliczną wysoką dziewczynką :)
aza śniadanie w basenie a kolacja w łóżku ;) hehehe ,najważniejsze że mu smakuje :)
dziunka twoje dziewczyny są śliczne :) a zdjęcie Julki z kwiatkiem cudne :)

O jeny ale czad!!! A mi wszyscy mówią że basen na balkon nie, bo sąsiadów zaleje:sorry2: głupie gadanie. SUPER BASEN, Konradek przystojniaka, parówy niezłe:-D A ten stoliczek też super:tak: aż mam ochotę na taki basen, drogi był?

edit.Kurcze ale on duży jest...a Wy macie chyba szerokie wyjście na balkon i balkon większy...

To chyba ten? nowy Basen Brodzik z Daszkiem Miekkie Dno WAWA (1709061822) - Aukcje internetowe Allegro

Dziunka to dokładnie ten basenik co znalazłaś. Jest super bo ma daszek wiec w czerep nie swięci słońce. Co do balkonu to aż zmierzyłam i mamy 2,8x1,2 więc nie jakiś duży, basen zajmuje 3/4 balkonu. Wyjście to mamy podwójne drzwi ale basen można na balkonie napompować :)))

Co do zdjęć to foty w wanience extra, świetny pomysł. Julcia zaś śliczna dziewczynka, będziesz miała serenady pod oknami jak nic :)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry