reklama

Albumik

reklama
Kochane dzięki za komplementy :)
Dziunka pamiętałam że Julcia jest piękna, ale teraz już powala na kolana. A Asia rzeczywiście pulpecik, ale za to jaki słodziutki!! Ale ciesz się, bo na mojej wypasionej Misi leginsy nawet wiszą. Jedne jedyne znalazłyśmy, które przylegają, ale może dlatego że rozmiar mniejsze :D hahaha.
Aza wypas śniadanko w basenie
Mary Sonia jaka już śliczna pannica! I cudna sukienusia :)
Gosiulek ale przystojniacha!! Nawet dwóch ;)

to i ja wrzucam
pracowałem aj pracowałem
Zobacz załącznik 370743
a potem jadłem bo się tak spracowałem:))
Zobacz załącznik 370744
ach jaki ja byłem głodny :)
Zobacz załącznik 370746a tu z tatusiem odpoczywamy :-D

Śliczny chłopiec:tak:SUper fota z kosiarką:tak: Ta kosiara to ulubiona zabawka Asi i Miłosza.

Dziunka przeciez jak pada deszcz to też jest woda na balkonie. Każdy balkon ma odpływy...

Kurcze mój zabudowany od dołu do góry i odpływów na bank nie ma:baffled: jak mnie zaleje i się utopię to nawet nikt się nie skuma:-D

ha ha ha Dziunka dobre z tym utopieniem:-D
Kosiara to dzisiejszy nabytek.W ogródku kosił, w domu kosił i tacie też kazał kosić..Dobrze że mnie nie zaprzęgną do tej kosiary:-D

gosiulek u nas kosiara była hitem przez pierwsze 2-3 tygodnie , teraz już rzadko jej używa ,
dziunka musisz spróbować i zobaczysz ;) jak będzie się lało to więcej nie rozłożysz i po problemie ;)

reklama
AniaSm dobrze ze chociaz przez 2-3 tyg. u nas moze 2-3 dni ;/ zreszta jak kazde zabawki. woli broić i wynajdywać zakazane zabawy ;/ moje dziecko niczego sie nie boi ;/ Ostatnio latał z zamknietymi oczami po domu machając głową góra-dół - i o dziwo dość długo bezkolizyjnie. Zabawa skończyła sie kraksą z futryną. Nawet nie płakał ale pomasował czoło i obrażony poszedł siedzieć na swojej kanapie ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry